Mrežna kartica ne blinka, OS ju registrira

poruka: 3
|
čitano: 2.073
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, uzeo sam od lika računalo i trebam staviti još jednu mrežnu karticu. Stavim karticu, prijavi se novi hardver u OS-u, ali nema konekcije, tj. ne blinka ono zeleno svjetlo na kartici.

Stavljao sam i drugu karticu i isto to radi. Što mislite u čem je problem? PCI slotovi su omogućeni u BIOSu. Računalo je DELL Optiplex GX620. Kartice su obe D-Linkove.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mrežna kartica ne blinka, OS ju registrira
Smooth Operator kaže...

Ovako, uzeo sam od lika računalo i trebam staviti još jednu mrežnu karticu. Stavim karticu, prijavi se novi hardver u OS-u, ali nema konekcije, tj. ne blinka ono zeleno svjetlo na kartici.

Stavljao sam i drugu karticu i isto to radi. Što mislite u čem je problem? PCI slotovi su omogućeni u BIOSu. Računalo je DELL Optiplex GX620. Kartice su obe D-Linkove.

Sigurno ti 100% dobro sjedaju u PCI? Ja sam baš nedavno imao problem sa nekim D-Link mrežnim koje su samo naizgled sjedile kako treba u PCI slotovima (a zapravo nisu) i trebalo je smotati backplate lim malo da bi sjele kako treba.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
16 godina
neaktivan

Pošto je riječ o mini-toweru, prednju pločicu sam potpuno skinuo da bi uopće mogao staviti na mjesto karticu. Mislim da je kartica dobro legla.

Ali ću opet isprobati...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice