Pozz kolege forumaši!!
Pa da prijeđem na problem.... Korisnik sam jedne lokalne wifi mreže, na koju sam spojen preko kabla, i preko te iste mreže sam imao adsl, sve je to super radilo ali odlučio sam uzeti s frendom (susjedom) vlastiti priključak na net, pošto je kod nas dostupan samo t-com izbora nije bilo mnogo! Dakle kod njega je ruter (speedtouch 780) a ja sam uzeo ovaj wifi adapter i spojio ga doma na komp! Sve to lijepo iskonfigurirao i net radi savršeno, baš kao i taj lokalni wifi, no problem nastaje kada želim da rade zajedno tj da su u iso vrijeme aktivne konekcije! Dakle, da bi mogao na net moram disejblat konekciju od wifi-ja a da bi mogao na wifi moram pak disejblat net! Koliko shvačam problem je u rutama tj traba postaviti istu da bi mogo net i wifi u isto vrijeme funkcionirat, naime do sada sam imao net preko wifi-a i morao sam upisivati rutu ( route -p add ... ) da bi adsl i wifi bili funkcionalni u isto vrijeme! E sad, od vas molim konkretan odgovor što mi je činiti i to tipa route -p add xy broj da to sve profunkcionira! Zvao sam t-com ali kažu da pružaju podršku isključivo za probleme s vezom a pošto moja radi nisu mi ponudili nikakav odgovor! A na putu prije zvanja microsofta ste Vi!!! Sou HELP!!
Ako trebate još informacija samo pitajte! ps. - os je xp sp2