Kompjuter - Lap-Top - Umrezavanje

poruka: 9
|
čitano: 3.041
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ovako...Imam Kasda router, naravno on nije bezzican i sada bih ja svoj komp htio umreziti sa lap-topom a lap-top se zove Compaq Presario 1700 serieni kako ih umreziti? Lap-top prepoznaje router ali nece da se konektira...Evo slike pa pitam treba li ista u zadnja dva reda dopisati?

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 16:39 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Itko???

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj nazvati svog providera, objasni situaciju i pitaj sto trebas upisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kompjuter - Lap-Top - Umrezavanje

To nazovi svoju sluzbu i oni ce ti dati to....to je i meni trebalo....(T-com) pa su mi oni dali.....

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...

To nazovi svoju sluzbu i oni ce ti dati to....to je i meni trebalo....(T-com) pa su mi oni dali.....

Pa sjecas li se barem sto je trebalo?

16 godina
neaktivan

Dakle ovako prije svega tribaš i kompjutoru i laptopu dodilit ip adresu koja ne smi biti ista (npr. kompjuter 192.168.0.5; laptop 192.168.0.6), subnet mask popunjavaš sa 255.255.255.0, a default gateway sa ip adreson routera (ne znan koja bi to bila za kasadu, ali uglavnon utipkavanjen iste u internet preglednik ulaziš u postavke routera pa vjerojatno znaš o čemu se radi). Doli još samo pod preferred dns server tribaš upisati isto adresu routera i to bi tribalo biti to; meni radi (doduše s bežičnin routeron, ali iman i lokalnu mrižu i internet koji sharean s kompjuteron)...

16 godina
neaktivan

@ drakon, i laptop i racunalo su spojeni na njega, no samo racunalo moze na internet, a laptop iako ima vezu s routerom, ne moze na inetnet, eto u cemu je problem....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači imaš lokalnu mrižu, ali ne možeš na internet s laptopon....? Jesi označija internet connection sharing u postavkama mriže?

16 godina
neaktivan

Sada sam to uradio na oba, ali opet laptop ne moze na i-net....Pa eto ako znas do cega je....Mozes i na PP poslati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice