Kako spojiti gigaset i speedtouch?

poruka: 2
|
čitano: 1.603
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako spojiti gigaset i speedtouch?

dakle ovako imam jedan komp koji je dosad bio spojen na internet preko speedtoucha sa usbom jer sa ethernetom nisam mogao jer mi je pregorjela mrežna pa sam ga spojio sa usbom i radilo je
onda sam htio spojiti još jedan komp na speedtouch bežično ali kako ima preslabu mrežu poslao meni tcom ovaj siemens navodno ima bolju bežičnu mrežu... i ima jer sam ovaj drugi komp uspio spojiti i radi bežična mreža ali problem je što sa siemensom nemogu se spojit na prvi komp preko usba... i onda sam spojio speedtouch i siemens sa ethernet kablom, prvi komp preko usba sa speedtouchom a drugi komp bežično sa siemensom... na internet je spojen siemens... i radilo to meni nekih 10 min i odjednom ne radi internet niti na jednom iako u siemensovom konfiguratoru piše da sam spojen... i odspojim ja ethernet koji spaja speedtouch i siemens i internet onda radi samo na drugom kompu... kako da pokrenem internet i na prvom kompu?

Normal is not normal

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako spojiti gigaset i speedtouch?

Ovako brzinski mislim da ti je problem u rasporedu mreznih adresa, ugasi DHCP i wireless na speedtouchu pa probaj ponovo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice