Igranje preko Wifi lokalne mreže

poruka: 3
|
čitano: 805
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, 

Radi se o igrici Half Liffe :) 

1. Svi imamo win10 i igrica šljaka super

2. Spajamo se preko zajedniče wifi mreže koja je ustvari intranet.

3. Neki dobiju adrese tipa 10.10.150.181 a neki 10.10.140.185 - primjera radi. 

4. Pingamo se međusobno ali kad se hoćemo konetkirati na server, sve se zbloka i stane. 

Probali smo jučer preko 1 AP-a i stvar je šljakala, ali sad bi htjeli se kačiti preko tog intranet wifi sistema, tako da ne moramo svi biti u jednoj prostoriji kada se hoćemo igrat. 

Jel postoji neki program sličan hamachiu, ali da radi u Offline Modu? 

Hvala na informacijama. 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

ja kad sam s prijateljima igrao, uzeli smo neki ruter sto je kolegi ostao (Innbox od optime) ustekali ga u struju, ukljucili wifi u postavkama i nas 5 se nakacilo na wifi i igrali. ako je previse za wifi mogu tipa dvojica-trojica iz jedne sobe na kabel a dvojica u drugoj na wifi itd.

nama je tako sljakalo i svi igrali ok. znaci samo ruter i njegov kabel u struju, apsolutno vise nista (nikakav dsl kabel itd.)

eto ako sam ti pomogao

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Igranje preko Wifi lokalne mreže

problem je router-routanje.. jer server mora 'vidjeti' sve igrače, tj router mora poslati odgovor s mjesta s kojeg je došao, u ovom slučaju u jednom smjeru ide u drugom se izgubi.. (pravi routeri koje nude potrebno podešavanje su preskupi za tu kategoriju juzera.. iz klase firewall ili na nekom PCju-serveru, jer sve to je soft..)

zato, drugi primjer je dobar odgovor, dodatni router.. na server i tad je to jedna mreža koja će raditi bez tih problema (osim koliko konekcija neki router može održavati preko wlana ili sam signal.. ostaje žica+AP)..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice