Prilikom svakog pokretanja igrica (bilo koje koja je 3d,Football manager 2008 radi perfektno) prođe intro pa dođem do menia odaberem single player ili multiplayer sve se fino učita i igram otprilike 10 sec kompjuter mi se zamrzne i moram resetirat.Probao sam sve od instaliranja novih drivera za grafičku pa do direct x-a i sličnih stvari i uvijek isto.Imam win xp pro sp3 instaliran.E sad zašto ja to pišem pod ovu rubriku? Dali je moguće da se nešto pregrijava ili slično pošto mi je kompjuter upaljen 24h na dan.Sve ostalo mi radi normalno(gledanje filmova,muzika,internet i ostali programi ali čim bilo koja 3d igrica se pokrene javlja se taj problem zamrzavanja.Molim vas pomozite jer ja sam probao sve što je u mojem ograničenom znanju informatike moguče.Ah da i Ageia i C++ runtime sam reinstalirao.
Stavljam specifikacije kompjutera da se nađe ako zatreba:
Matična ploča je Awardacpi temeljen na Nvidia čipsetu nforce 4 (ispravite me ako griješim)
Amd Athlon 64 3800+
2 gb ddr
320gb
Nvidia Ge force 7600gs 512mb
P.S. Ti problemi su mi počeli čim sam instalirao Service Pack 3.Prije je sve dobro radilo.Probao sam deinstalirat service pack 3 ali kompjuter se zamrzne pri procesu prije reinstalacije kod nekakvog Kataloga servisa???????
Puno hvala!!