Zamrzavanje kod HD videa

poruka: 4
|
čitano: 2.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zamrzavanje kod HD videa

Kad gledam youtube video na 1080p rezoluciji i stavim na full screen nakon nekoliko sekundi zacrni se ekran i nema pomoka...jedino reset pomaže...na manjim rezolucijama (720p,420p....) sve uredno radi...u čemu je problem? grafička? windows 7? firefox?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamrzavanje kod HD videa

Da li je stvar u firefox-u mogao si i sam probati tako da pokrenes video u drugom browseru.

Moze biti da ti se pregrijava procesor jer je klokan ili je nestabilan zbog OC-a, a video s jutuba

se dekodira na procesoru, pri cemu je 1080p dosta zahtjevan za procesor.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 14:10 (drnde).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zamrzavanje kod HD videa

ja imam isti problem i mislim da je do graficke, odnosno, graficka kad nije u igri (u 3d aplikaciji) klokovi joj se spustaju pa mozda ima pre male klokove za HD pa se zato zamrzne, probaj je forsirat da ti u win-u radi na malo vecim klokovima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zamrzavanje kod HD videa
Toni2000 kaže...

ja imam isti problem i mislim da je do graficke, odnosno, graficka kad nije u igri (u 3d aplikaciji) klokovi joj se spustaju pa mozda ima pre male klokove za HD pa se zato zamrzne, probaj je forsirat da ti u win-u radi na malo vecim klokovima...

hmm sad bas gledam i izgleda da je flash dobio podrsku za hardversku akceleraciju, koja je po default ukljucena.

Probajte iskljuciti hw akceleraciju za flash video : desni klik na video-> settings -> display -> makni kvacicu sa enable hw acceleration

Ali sto se specificno klokova tice, to ti nema nikakve veze, imao sam hd 4550 (80 sp-a) kojoj bi spustio taktvove na 300 gpu, 300 mem i dalje

je dekodirala 1080p bez stucanja, svoju hd 4890 (800 sp-a) spustam na 200 gpu,200 mem, takoder dekodira 1080p bez problema, s opterecenjem

gpu-a 10tak posto, tako da ti teorija pada u vodu.

btw. ati graficke (bar 48xx serija) dizu taktove jezgre kad je aktivan UVD.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice