Xigmatec asgard 2 prednji vent

poruka: 9
|
čitano: 1.716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

imam navedeno kuciste i kupio sam vent da stavim na prednju stranu kucista da mi usisava zrak u kuciste(naravno na vec predvidjenom mjestu za to) i kada ga instaliram i zatvorim prednju stranicu ventilator pocne smrditi po spaljenoj plastici nakon nekog vremena i jako se zagrije(vjerojatno sto nema zraka oko sebe da usisava)

nije mi jasno zasto se to dogadja jer na ovoj stranici http://www.tweaknews.net/reviews/xigmatek_asgard_ii_2/ su prednji vent stavili bez problema i nisu imali nikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xigmatec asgard 2 prednji vent
zar nitko nije imao takvih problema?
18 godina
Blue2 kaže...

imam navedeno kuciste i kupio sam vent da stavim na prednju stranu kucista da mi usisava zrak u kuciste(naravno na vec predvidjenom mjestu za to) i kada ga instaliram i zatvorim prednju stranicu ventilator pocne smrditi po spaljenoj plastici nakon nekog vremena i jako se zagrije(vjerojatno sto nema zraka oko sebe da usisava)

nije mi jasno zasto se to dogadja jer na ovoj stranici http://www.tweaknews.net/reviews/xigmatek_asgard_ii_2/ su prednji vent stavili bez problema i nisu imali nikakvih problema

Smrdi zato jer je neispravan.

Zrak se usisava sa svih strana, pa nije to hermetički zatovreno pa da nema što usisavati.

Vrati ventilator nazad u dućan.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina

nevjerujem da je neispravan jer cim maknem prednju masku kucista vent normalno radi niti se zagrijava niti smrdi.znaci da je do prostora u kojem se nalazi kada je zatvorena prednja maska

18 godina
Blue2 kaže...

nevjerujem da je neispravan jer cim maknem prednju masku kucista vent normalno radi niti se zagrijava niti smrdi.znaci da je do prostora u kojem se nalazi kada je zatvorena prednja maska

Moje prijašnje kućište je bilo na sličan način zatvoreno od naprijed, nije nikad vent smrdio.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
Blue2 kaže...

Ako si ga montirao kao na slici na stranici koju si dao - normalno je da loše radi i pregrijava se. Montiraj ga između prednjeg lima i hard diskova tako da su mu peraja do prednjeg lima.

18 godina

Meni deluje najverovatnije da je ventilator na neki način blokiran, možda su krivci kablovi od prednjeg panela koji idu baš preko mesta za ventilator - sprovedi ih oko ventilatora i pazi da ne spadnu u međuprostor kad budeš vraćao prednju masku (možda uz pomoć lepljive trake).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
maks-rs kaže...

Ako si ga montirao kao na slici na stranici koju si dao - normalno je da loše radi i pregrijava se. Montiraj ga između prednjeg lima i hard diskova tako da su mu peraja do prednjeg lima.

{#}

upravo tako treba bit montiran, a ne između prednje maske i ostatka kučišta...

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
15 godina

nemoze se montirati unutar prednjeg lima jer nema mjesta za vent.pre uzak je prostor.jedini nacin je ovako izmedju lima i prednje maske.stavio sam vent da su krilca s prednje strane tako da u tome nije stvar

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice