Ventilator

poruka: 9
|
čitano: 1.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ventilator

evo danas sam promjenio grafulju i napajanje i sad sam sve spojio i sve radi osim prednjeg ventilatora... cak i strazni se okrece ... znaci ove 2x4pin za prefipherials sam stavio di i trebaju 1 za dvd rom a drugi za ventilatore ... sad ja imam poveznice ta 2 ventilatora tako da oba rade šreko 1 4pin pepihperials .. i to je djelovalo do sad i sad kad sam promjenio napajanje , straznji se okrece , prednji ne .. a GPU (gori) na 59% a nis ni ne radim(tako pokazuje SpeedFan)...

tj ovaj vent koji ubacije hladni zrak ne radi a ovaj sto ispuhuje topli radi..

i fakat kad primim grafu fakat je vruca

In nomeine Patris ,et Filii ,et Spiritus Sancti , requiescat in pace.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 19:57 (Imortal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilator

evo SS-a razocaravajuceg 

http://i36.tinypic.com/2utma6v.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ventilator

Probaj vidjeti dali si sve pospajal kako treba,mozda se nije dobro spojilo pa neradi.Zice prati i pogledaj pa javi,jer odavde nevidim bas neki problem.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilator

jesam sve sam pregledao i nigdje nisam nista ''profulao'' ...  pa nebi onda ni radio ovaj straznji da nisam dobro spojio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ventilator

Nis onda kupi novi vent..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilator

da al sjebano mi je kad ga nezz ugradit :S al ajde snaso sam se za ovo sta nikad nisam radio prije pa cu i sad ... nego kolko dodje ... koji preporucate.. link me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilator

Nije to tako ni loše,AMP2 je overclockirano izdanje Zotaca,model sa 216 shadera osim obični postoji i AMP!2. Mene osobno to ne bi brinulo,pogotovo kad takvo što s garancijom dobijem u zamjenu za  volančić..

Ako si sve dobro spojio,makar ne vidim razloga gdje bi mogao pogriješiti,možeš uraditi jedino slijedeće : fino odspojiti pa opet vidjeti i malo si srediti kablove u kućištu.

Ja nemam prednji vent,samo stražnji Scythe SFlex na 800rpm pa su temperature na 4870 vrlo lijepe,idle 53-57c i load oko 70. Mene to ne dira previše..ti ćeš na toj kartici ukoliko netko nije razorio BIOS tj. krivo sam se izrazio,ne razorio nego modificirao BIOS svojim postavkama,imati oko 75-80c load.

Nije to ništa strašno ja ne vidim u čemu je problem.

Ja se ne bi zamarao.

Evo ti moj SS :

Zanemari takt procesora,upaljene su sve moguće opcije za štednju energije i downclock. Katana je isto na minimum minimuma rpm,ispod 800,otkud i temperature.

Nemoj sad u kolekciju igara gledat nego ti kažem da imam isto idle kao i ti,grafa je isto overclockirana tvornički,kao tvoja,isto je vjerojatno podebljan napon tvornički,i to je to,53-57 kod mene zbog boljeg hladnjaka,60 kod tebe zbog standardne plastične turbine kod svih manje više GTX260. I to je to.

http://img814.imageshack.us/img814/3787/skrinot.jpg

Da i..imam još 40tak igara,nemaju shortcut jer ih ne igram LOL. Ovo zaigram.

Evo ti SS netom nakon 3d marka 06,samo za tebe sam išao zagrijati komp u rano jutro..da vidiš da si u zabludi,i overclockiran je na 3.2 trenutno,1V.

http://img265.imageshack.us/img265/9901/skrinsotoc.jpg

http://img835.imageshack.us/img835/6193/3dchmark.jpg

Radi se o tvom neznanju,neredu u kućištu. Jesi li zamijenio napajanje?

Da je meni vidjeti samo,baciti oko na tu džunglu unutra od kablova..niti ti nije pomagao prednji vent kad zrak ni ne dolazi do matične..

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 8:50 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilator

ma jucer sam sve zamjenio i napajanje i graficku i nije djumbus , fino sam poslagao kablove da do maticne dolazi zrak .. inace sam jako pedantan pa sa takvim stvarima nemam problema .. jos mi je i dobro sto su kablovu u onim ''znirancima'' :D pa ih je lakse bilo stavit... ma eto preko  msi afterburner sam poveco okretaje pa je sad bolje ... puno ... kad miruje ne prelazi 52 a u igrama do 75 max... sve je solved ... tnx na pomoci 

i da imam amp2! edition taj sa usklicnikom na kraju isto pise na kutiji overclocked

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 12:17 (Imortal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilator

Znam ja šta to je bez brige. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: