Ventilator na grafi ne radi

poruka: 5
|
čitano: 1.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Ej, imam problem sa kompom, riječ je o tome da sve radi ok, dok ne uđem u neku igru, onda krene lagano štekanje, primjetio sam to nedavno. I pratim što se događa da bih vidio da temperature na grafulji idu u nebo, nikako za pokrenem ventilator. Ovo pišem sa kompa s otvorenim kučištem, naime ne ruši se nit išta slično, evo upravo sam ga malo prstom gurnio i počeo se vrtit, al nemam pojma šta se događa. brzina okretanja je mala. jel možda neki mehanički kvar il nešto slično? u pitanju je nvidijina 9600 GT grafa koju radi asus...

Ako je neki mehanički problem, možda je nešto koči? Al ne kužim zašto u msi afterburneru ne mogu podesit briznu ventilatora, kao da ga uopće ni nemam...

EDIT: S druge strane asusov smart doctor tvrdi da je sa grafom sve u redu, temperatura joj je pala za skoro duplo i kaže da ventilator radi na 100%, a meni se ti njenih 100% ventilatora koji se sada ipak nekako vrti ne čini ni upola brzo kao ventilator na CPU...

Možda sam digao frku oko ničega, al ne znam...

Look me in the eye.It's ok if you're scared. So am I.But we're scared for different reasons.I'm scared of what I won't become, and you're scared of what I could become...
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 4:22 (zero cool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kupi aftermerket hladnjak za grafu, mislim da nemas garancije, to je najvjerovatnije greska do samog hladnjaka, njemu grafa daje dovoljno napona i struje da se on vrti na 100% ali ne vrti, to je 100% greska do samog coolera na grafi

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

u tom duhu preporucam Accelero L2 pro ili L2 plus (vjerujem da idu na tu grafu).

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ventilator na grafi ne radi
Bass kaže...

u tom duhu preporucam Accelero L2 pro ili L2 plus (vjerujem da idu na tu grafu).

Koji vrijedi puno vise od grafe :).

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina

a sta ces. oces hladenje ili grafu koja se grije + zujalica?

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice