maticna asus p5vd2-vm se 3gb rama procesor 1.8x2
imao sa graficku nvidia 8600gt i sve je radilo normalno nakon nekog vremena grafu izvadim jer nisam igrao igrice a nervirao me ventilator na njoj i koristio sam kraficku sa matice...dalje grafu sam poklonnio prijatelju itd...dobije za rodjendan graficku nvidia en210 1gb ddr3 silent i ajd reko da je ubodem u komp insttaliram pes 12 da isprobam grafu igrao na njoj 2 sata i sve radilo normalno izdjem iz igre i ostavim rac upaljen osao kada sam dosao nakon 3 sata sjednem malo na internet komp se zaedi i ja restrat i tako 2-3 puta i nakon tih restrarta padne mi sistem. poignem sistem sa grafickom nvidia i jednom mi tokom instalacije izbaci gresko plava podloga sa nekim slovima nzm ni ja tacno i prekine mi se instalacija ja ponovim i uz dosta muke dignem sistem kada sam to uspio idem da instaliram drajver za graficku i desi se sledece ponovo ta slova na plavoj podlozi restrat i tako 2 puta izvadim grafu pomislim da je napajanje preslabo 400w ali kada sam instalirao drajver od int graficke posle toga koristio sam racunar 10 min i sve se opet zaledi...posumnjam na hdd jer mi se zadnjih mjesec poceo cuti jako ruzno grebao kao nekad oni stari hdd na p3 inace hdd i je 300gb sata...pronadjem na netu da se ode desnim na hard pa se ono skenira bad sekotri i tako to ali kad god skeniram komp se zaledi tj crna podloga sa nekom kao plavom razlivenom podlogom sad me zanima da li je hdd u pitanju ili mozda nesto drugo da li je grafa zeznula nesto drugo ili je samo hdd odradio svoje?pisem sa moba zato je ovako neuredno i nepregledno ostado do zore zbog kompa