Bio sam uvjeren da je do proca...
Izgleda da ti ne preostaje ništa drugo..između ostalog, to je još i najlakše (ako nemaš neki bitan software koji nemožeš nabavit)..
Probaj skenirat sa Malwarebytes Anti-Malware-om i pogledaj koji ti se procesi dižu sa windowsima.
Kazes da si noc prije radio i da je sve ok bilo? Reci mi sta si zadnje radio? jesi nesto snimao ili skidao
da li imas instaliran neki virtual device kao deamon tools ili alcohol il tako nesto!!!
evo ga instalirao sam nove winse i zasad nema problema u radu,ali u igrama steka opet plus to sve temperatura proca je opet 60-70....novi proc?
P.S. sry sto se nisam javljao prije bio sam u bolnici zadrzan....
evo ga instalirao sam nove winse i zasad nema problema u radu,ali u igrama steka opet plus to sve temperatura proca je opet 60-70....novi proc?
Novi hladnjak..
P.S. sry sto se nisam javljao prije bio sam u bolnici zadrzan....
Što je bilo?!
a vise se isplati kupit novi proc nego hladnjak za ovo govno......zar ne?
Prije dva dana sam ostavio pc prvi put preko noci da mi skida neke podatke s interneta i dan nakon toga je radio do navecer..znaci nekih 36 sati ukupno.
Prvi dan je sve ok bilo, skidao je podatke, nije bilo nikakvih problema, dok bi drugi dan nakon noci koje je radio bio nekako usporen. Pustim si muziku i muzika se uspori i ide tim tempom, igrice nisam pokusavao nikakve vjerujem da bi i one bile usporene ako ne i nemoguce za igrat, sam rad na kompu se skroz usporio..naravno opterecenje cpu, tako mi pokazuje u task manageru performance.
Neznam zasto je uopce doslo do ovog problema. Ima li tko rjesenje?
MSI MS-7236 2.3
2048 Megabytes Installed Memory
Radeon X1950 Pro
You have two processors 3,00 gigahertz Intel Pentium 4 pise mi da imam dva procesora..nije dual, to mi nikad nije bilo jasno
to bi bila konf Imam ga pola godine, i sve je bez ikakvih problema radilo. I eto sad mi se to usporilo.
clean disk i defragment disk
Prije dva dana sam ostavio pc prvi put preko noci da mi skida neke podatke s interneta i dan nakon toga je radio do navecer..znaci nekih 36 sati ukupno.
Prvi dan je sve ok bilo, skidao je podatke, nije bilo nikakvih problema, dok bi drugi dan nakon noci koje je radio bio nekako usporen. Pustim si muziku i muzika se uspori i ide tim tempom, igrice nisam pokusavao nikakve vjerujem da bi i one bile usporene ako ne i nemoguce za igrat, sam rad na kompu se skroz usporio..naravno opterecenje cpu, tako mi pokazuje u task manageru performance.
Neznam zasto je uopce doslo do ovog problema. Ima li tko rjesenje?
MSI MS-7236 2.3
2048 Megabytes Installed Memory
Radeon X1950 Pro
You have two processors 3,00 gigahertz Intel Pentium 4 pise mi da imam dva procesora..nije dual, to mi nikad nije bilo jasno
to bi bila konf Imam ga pola godine, i sve je bez ikakvih problema radilo. I eto sad mi se to usporilo.
clean disk i defragment disk
jesi ti čorav ili šta? 2008 je pitao, već je promjenio 2 kompjutera (šala)
za ovo govno.
Nemoj vrijeđat..(pogledaj moj PC)...lol..
a vise se isplati kupit novi proc nego hladnjak za ovo govno......zar ne?
A imaš pravo da..=)
Nisam gledao koji proc...
za ovo govno.
Nemoj vrijeđat..(pogledaj moj PC)...lol..
ma isti su...