Pozdrav,imam jedan vrlo cudan problem sa usb-om ima stic od interneta(vipov) i stic od transcenda.Oba dava svijetle kad su ustekani u pc.Na drugom racunalu sve je normalno.
Oprostite na gramatici nije mi bas najbolja!!Molim pomoc!!!
Pozdrav,imam jedan vrlo cudan problem sa usb-om ima stic od interneta(vipov) i stic od transcenda.Oba dava svijetle kad su ustekani u pc.Na drugom racunalu sve je normalno.
Oprostite na gramatici nije mi bas najbolja!!Molim pomoc!!!
Stvarno niko nezna

Da si ispunio "Moj PC" možda bi ti i pomogli...
Evo uvidom u svoju kristalnu kuglu došao sam do informacije da ti je jumper u gornjem lijevom kutu matične ploče u krivom položaju...

Ajde probaj dati barem neke informacije o računalu, pa možda ti netko i uspije pomoć...
Ak sam ja dobro skužio tvoj problem.
U biosu imaš opciju on/off play (bar se tak zove na Asrock pločama)
koja omogučava da usb ima struje i kad je pc ugašen
Pa vjerojatno USB dobiva napajanje i kad je PC ugašen, samo to u tvom slučaju nema neke koristi, za te stickove. Ali ima recimo ako hoćeš puniti mob ili nešto napajati putem USB a da ne moraš upaliti komp.
Da si ispunio "Moj PC" možda bi ti i pomogli...
Ispunjen je
ja punim mob preko usb-a na kompu i kad je ugasen
Oprostite sto nesam dao dovoljno podataka evo od specya:Operating System
Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
CPU
AMD Athlon 64 3500+
Orleans 90nm Technology
RAM
2,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 245MHz (4-4-4-12)
Motherboard
Gigabyte Technology Co., Ltd. M61SME-S2 (Socket M2)
Graphics
2250 (1680x1050@60Hz)
ATI Radeon HD 5450 (ATI AIB)
Hard Drives
149GB Seagate ST316081 5AS SCSI Disk Device (ATA)
Optical Drives
ZTE Datacard CD-ROM USB Device
LITE-ON DVDRW SHM-165P6S ATA Device
DTSOFT Virtual CdRom Device
Audio
AMD High Definition Audio Device
ja punim mob preko usb-a na kompu i kad je ugasen
tako i ja
ne shvacam tvoj problem?? sto je problem?
btw imas opciju uredi, nemoj double postati.. ako si stavio podatke pod svoj pc, nema potrebe is staviti i u poruci..
nista zlonamjerno!!
onda reci mi koji je to problem jer ga ja ne kuzim pa da ti probamo pomoci..
Ajde probaj ovo:
Bios > Power management > USB resume from suspend > Disabled
I onda će se žaliti kako više ne može puniti mob kad mu je ugašen PC. 
NHF.
Ovako moj problem koji kod usb ostavio u racunalu i racunalo je iskljuceno usb i dalje svijetli.Npr.Imam VIP-ov stick od interneta i njegova signalna lampice i dalje svijtli lil mobitel mogu puniti kad je racunalo ugaseno.
A sto se tice ovoga pod moje pc to mi stalno pise ucitavanje pa tak da nemozete vidjeti..
Oprosti te jos jednom!!!!!!!!!!!
I onda će se žaliti kako više ne može puniti mob kad mu je ugašen PC. 
NHF.
HAh necu
pa probaj ovo sto je XXX rekao, time bi trebao onemoguciti da ti usb radi ako kom nije ukljucen...
opet ne kuzim problem, osim ako ti ta lampica bljesti u oci a komp ti je pored kreveta.. izvuci stick i spavaj :)
Ajde probaj ovo:
Bios > Power management > USB resume from suspend > Disabled
ne radi
pa probaj ovo sto je XXX rekao, time bi trebao onemoguciti da ti usb radi ako kom nije ukljucen...
opet ne kuzim problem, osim ako ti ta lampica bljesti u oci a komp ti je pored kreveta.. izvuci stick i spavaj :)
je pored krevet mi je a lako izvuci mene muci problem.....
hahaha gdje si da ti pivu platim?
obv troll
hahaha gdje si da ti pivu platim?
ne pijem -18