USB 4 in 1 adapter problem win7

poruka: 7
|
čitano: 2.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle radi se o onom "produznom" za USB..ne znam tocno koja je marka..ali kad se prikljuci na laptop i kad spojim 4 joystick-a, uopce ih ne vidi..dok recimo ako se spoje direktno na laptop (USB) onda sve radi normalno.. pretpostavljam da je stvar do tog adaptera..da nesto ne valja..al reko da pitam ovdje, ako je netko imao neka slicna iskustva..htjeli smo igrat novi PES - 2 na 2 ali eto..na kraju nista od toga.. vidio sam na google-u da su neki imali problem oko USB-a na 7-ici pa reko da pitam..mozda netko ima ideju..

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 22:14 (B-52).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: USB 4 in 1 adapter problem win7

struja? USB uređaji ne rade na zrak. HUB može imati i dodatno napajanje (baš zato). Test, spoji jedan joy.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

struja? USB uređaji ne rade na zrak. HUB može imati i dodatno napajanje (baš zato). Test, spoji jedan joy.

OK probat cu veceras..znaci ako je do toga, onda necemo moc spojit sva 4..ako sam dobro skuzio {#}

17 godina

pa i kad ih spojiš, neke veće korisit nema, probaj direktno u laptop... (ne znam za PES, ali malo koja igra daje podršku za više igrača na jednom računalu, ...)

-drugi mogući problem je neispravan HUB ili (jer je tako napisano) da je to neki 'adapter', nema adaptera. Adapteri nešto adaptiraju (mijenjaju), npr USB priključak u mini-USB i sl. ali se na eBayu nađe svakakvih kineskih 'izuma' i naziva.. probaj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 22:41 (ihush).
17 godina
neaktivan

Probat cu u topicu od Pes-a ..trebao sam odmah tmao postat..nisam se ni sjetio na to...tebi svejedno hvala na odg :)

0 0 hvala 0
17 godina

Jesu li svi gamepadi jednaki? Ako jesu, komp ih ne može razlikovati (ispada da su 4 jednaka uređaja skopčana u jedan USB što je kompu isto kao da je jedan uređaj!).

Mislim da USB HUB koji koristiš nema vanjsko napajanje već se napaja iz USB-a u koji je ukopčan, ako je tako moguće je da ti nema dovoljno snage za 4 uređaja paralelno...

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Jesu li svi gamepadi jednaki? Ako jesu, komp ih ne može razlikovati (ispada da su 4 jednaka uređaja skopčana u jedan USB što je kompu isto kao da je jedan uređaj!).

Mislim da USB HUB koji koristiš nema vanjsko napajanje već se napaja iz USB-a u koji je ukopčan, ako je tako moguće je da ti nema dovoljno snage za 4 uređaja paralelno...

Bila su 2 jednaka Logitech a jedan je bio drugaciji..kolko se sjecam, nije prepoznao nijednog :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice