- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pretpostavljam da si nasjeo na neku prevaru sa eBay-a.

Takav usb košta vjerojatno više od 500$ a svi ovi jeftiniji su zapravo defektni usb-i kapaciteta 4 ili nešto GB-a zapakirani u lijepu kutiju :D

255 GB USB pa moj Prenosni Hard WD ima 299 GB nikad čuo mora da je ovo neko novo čudo tehnike i papreno košta a među ostalim mora da je USB Big Profile for special PC , šala mala ali prijatelju ja doista nisam čuo da postiji 255 gigabajtni USB Stick najače što sam gledao imaš 16 gigamajtne USB Ove mora da te neko dobro nasnjskao barem što se tiče veličine tog USB Sticka Pozz Dalibor
To fino radi do svog originalnog kapaciteta, napuni ga do "255" GB pa nam onda reci...Fejk je to 100% jer i ti stickovi od deklariranih 256GB su oko 232 GB ne 255...
@Master - to što ti nisi čuo neznači da ne postoji...256GB stickovi nisu nikakva novost
To i je namješteno da na svim alatima prikazuje toliki kapacitet, ali nije...Uglavnom, nafiluj ga, izvadi van, i nazad unutra i podijeli rezultate sa nama.
edit:
http://fakeflashnews.wordpress.com/2010/06/19/kingston-datatraveler-310-dt310256gb-fake-usb-flash-drives-flooding-ebay-fraud-warning/
pouka - research before you buy!
Odi na Google. hr upiši naziv usb i seriju otvori prvu stranicu na listi pa ćeš vidjeti da se radi o prevari koja je dobro namještena