USB od 255 GB-ta

poruka: 16
|
čitano: 1.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
USB od 255 GB-ta
Imam Kingstonov USB od 255 GB-ta.Na windowsu 7 radi bez problema kao i svaki drugi USB manjeg kapaciteta.Medjutim na windowsu XP ponasa se kao da je defektan.Racunar ga vidi i kad pokusam da ga otvorim, trazi format.Kad pokusam formatiranje,izbacuje gresku.Na My Computer izbaci ikonu kao za HD-ove i CD romove, ali bez ukupnog kapaciteta. Najvjerovatnije windows XP ne prepoznaje veci flash usb.Da li ima li neki nacin, postupak da mi USB radi i na XP-u.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: USB od 255 GB-ta
Nino07 kaže...
Imam Kingstonov USB od 255 GB-ta.Na windowsu 7 radi bez problema kao i svaki drugi USB manjeg kapaciteta.Medjutim na windowsu XP ponasa se kao da je defektan.Racunar ga vidi i kad pokusam da ga otvorim, trazi format.Kad pokusam formatiranje,izbacuje gresku.Na My Computer izbaci ikonu kao za HD-ove i CD romove, ali bez ukupnog kapaciteta. Najvjerovatnije windows XP ne prepoznaje veci flash usb.Da li ima li neki nacin, postupak da mi USB radi i na XP-u.

Pretpostavljam da si nasjeo na neku prevaru sa eBay-a.

Ofc.
14 godina
225gb usb stick!?
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan
USB od 255 GB-ta

Takav usb košta vjerojatno više od 500$ a svi ovi jeftiniji su zapravo defektni usb-i kapaciteta 4 ili nešto GB-a zapakirani u lijepu kutiju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam nasjeo jer na sedmici USB radi izvaredno radi.Formatira se bez problema,prebacujem na njega i sa njega fajlove, foldere.Nije kupljen na eBay, vec licno od osobe koja ga je prodavala i odmah je bio isproban, ali na windows 7. Da je bio XP-u, mislio bih da nije ispravan.
15 godina
neaktivan
NIje 225 vec tacno mu je kapacitet 255 GB-ta
14 godina
koliko usage gb imas?
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
USB od 255 GB-ta

255 GB USB pa moj Prenosni Hard WD ima 299 GB  nikad čuo mora da je ovo neko novo čudo tehnike i papreno košta a među ostalim mora da je USB  Big Profile for special  PC , šala mala ali prijatelju ja doista nisam čuo da postiji 255 gigabajtni USB Stick  najače što sam gledao imaš 16 gigamajtne USB Ove mora da te neko dobro nasnjskao barem što se tiče veličine tog USB Sticka Pozz Dalibor

{#}{#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nino07 kaže...
Nisam nasjeo jer na sedmici USB radi izvaredno radi.Formatira se bez problema,prebacujem na njega i sa njega fajlove, foldere.Nije kupljen na eBay, vec licno od osobe koja ga je prodavala i odmah je bio isproban, ali na windows 7. Da je bio XP-u, mislio bih da nije ispravan.

To fino radi do svog originalnog kapaciteta, napuni ga do "255" GB pa nam onda reci...Fejk je to 100% jer i ti stickovi od deklariranih 256GB su oko 232 GB ne 255...

@Master - to što ti nisi čuo neznači da ne postoji...256GB stickovi nisu nikakva novost

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 13:22 (blackjobmamba).
15 godina
neaktivan
255
15 godina
neaktivan
Na svim alatima za diskove i flesove daje navedeni kapacitet. Tacno da ga jos nisam citavog napunio, ali i ako je i 230, ok ce biti.
15 godina
neaktivan
Otidji na Kingston stranicu,pogledaj njihove stikove i vidjeti ces da imaju ovaj od 255.Tacna oznaka mu je DT310.
14 godina
neaktivan
Nino07 kaže...
Na svim alatima za diskove i flesove daje navedeni kapacitet. Tacno da ga jos nisam citavog napunio, ali i ako je i 230, ok ce biti.

To i je namješteno da na svim alatima prikazuje toliki kapacitet, ali nije...Uglavnom, nafiluj ga, izvadi van, i nazad unutra i podijeli rezultate sa nama.

edit:

http://fakeflashnews.wordpress.com/2010/06/19/kingston-datatraveler-310-dt310256gb-fake-usb-flash-drives-flooding-ebay-fraud-warning/

pouka - research before you buy!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 13:31 (blackjobmamba).
15 godina
neaktivan
Napisao sam da ga jos nisam napunio, ali sam stavio pjesama,filmova i programa oko 160 GB-ta i normalno ga citam, pokrecem.
15 godina
USB od 255 GB-ta

Odi na Google. hr upiši naziv usb i seriju otvori prvu stranicu na listi pa ćeš vidjeti da  se radi o prevari koja je dobro namještena

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Prekopiraj sve na disk, skini h2testw, istestiraj s njime taj stick, i znat ćeš sve - je li kapacitet pravi ili lažni, i, ako je lažni, koliki je stvarni.

Oprez: ovaj test zahtijeva da stick bude prazan, kako bi mogao testirati cijeli kapacitet.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice