Update biosa na HD5770

poruka: 12
|
čitano: 1.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Update biosa na HD5770

Pozdrav...

Dakle... Pokušao sam update-at bios na svojoj grafi "Ati Sapphire Radeon HD5770" , sa TechPowerUp-ove stranice sam našao update.
Updateo sam sa  "WinFlash" programom te me nakon update-a tražio restart kompa, restarto sam ga i sve je fino radilo....
Drugi dan pokušavam upalit komp ali mi se ne želi upalit i monitor    .... WTF????  {#}

Original file od biosa sam sačuvo ali ga sad nemogu vratit.

Bio sam kod frenda pokušavali smo spojit moju i njegovu grafičku u CrossFire, nakon što su windowsi prepoznali moju grafičku komp se resetiro. Više ne želi ući u windows dok je moja uštekana.

Njegova grafička je Gainward HD 3870 , Cpu AthlonII X64 3000+ , PSU 550W pa mislim da nema dosta snage napajanje, a niti neznam dal se te 2 grafe mogu povezivat u CrossFire

Ako ima neko neki prijedlog rado ću ga saslušat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Update biosa na HD5770
Cvik kaže...

Pozdrav...

Dakle... Pokušao sam update-at bios na svojoj grafi "Ati Sapphire Radeon HD5770" , sa TechPowerUp-ove stranice sam našao update.
Updateo sam sa  "WinFlash" programom te me nakon update-a tražio restart kompa, restarto sam ga i sve je fino radilo....
Drugi dan pokušavam upalit komp ali mi se ne želi upalit i monitor    .... WTF????  {#}

Original file od biosa sam sačuvo ali ga sad nemogu vratit.

Bio sam kod frenda pokušavali smo spojit moju i njegovu grafičku u CrossFire, nakon što su windowsi prepoznali moju grafičku komp se resetiro. Više ne želi ući u windows dok je moja uštekana.

Njegova grafička je Gainward HD 3870 , Cpu AthlonII X64 3000+ , PSU 550W pa mislim da nema dosta snage napajanje, a niti neznam dal se te 2 grafe mogu povezivat u CrossFire

Ako ima neko neki prijedlog rado ću ga saslušat 

Jesi li prvo obrisao drivere prije restarta pa ih instalirao nakon restarta? Ako nisi vjerojatno je u tome problem.

Nisam skontao, kad ti točno nema slike, kad udje u WIN ili cim upalis komp? 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
14 godina
protjeran
Update biosa na HD5770

Ne nisam ništa briso, prvo sam izvuko sa GPU-Z om stari bios, te sam onda odabro novi i napuco ga gore.

Kad stisnem Power switch button komp se upalio ali nema uopće slike ko da monitor nije spojen 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš valjda peh da ti je slučajno grafa krepala,ja sam jednu 5770 vaporx flešnuo sa Winflashom i radi ko bok ali više ne mogu neki drugi bios staviti,kao da se je zaključala.

Pogledaj malo ovdje kako još možeš flešat,makar meni je jedino uspjelo preko Winflasha.

14 godina
protjeran
Update biosa na HD5770

Ma ja isto imam tu vapor-x, znam i za tu metodu ali kako kad mi neće nikakvu sliku na monitoru pokazat???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš u toj temi kako samo moraš zamolit frenda koji ima ploču za crosfire i pazit da si ne sjebe svoju karticu.

14 godina
protjeran
Update biosa na HD5770
Trenutno jesam kod frenda koji ima CrossFire i Gainward HD 3870 grafičku al sad neznam dal je moguće te 2 grafičke povezat u CrossFire zbog različitih memorijskih rama GDDR4/GDDR5
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cvik kaže...
Trenutno jesam kod frenda koji ima CrossFire i Gainward HD 3870 grafičku al sad neznam dal je moguće te 2 grafičke povezat u CrossFire zbog različitih memorijskih rama GDDR4/GDDR5

To nema veze,dobro prouči temu Hyperion je sve objasnio.

14 godina
protjeran
Eo upravo čitam, javit ću se ako bude problema

Hvala
16 godina
neaktivan
Cvik kaže...
Eo upravo čitam, javit ću se ako bude problema

Hvala

Pitaj u toj temi pa se možda jave i drugi koji su flešali na taj način.

14 godina
Update biosa na HD5770

te dvije nejdu u CF... ako nema slike u biosu moraš flashat bios s kojim je radila, a to ćeš jedino tako da kod frenda upikneš grafu, monitor na njegovu i flashas svoju...

a ako radi u biosu onda je do drivera, morat ćeš podići windows u safe mod i uninstalirati drivere pa restartat komp

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Update biosa na HD5770

UFFFF radi {#}

Evo prvo sam updateo sa original biosom, pa sam skinio novi jer je moj imao 62KB "Bios kod svih radeonki koje imaju GDDR5 memoriju mora imati veličinu od 128kB, ni više ni manje" te njega stavio.

Everest prepoznaje grafičku pa mislim da je to to "nemogu sprobat prije nego što dođem doma jer frend nema DVI to VGA adapter"

Hvala vam svima još jednom

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice