Tshiba Satellite

poruka: 25
|
čitano: 1.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Toshiba Satellite

Imam problem sa lap top-om formatirao sam ga sa windows xp i nakon formatiranja naravno lap top se sam restartuje

ali poslje restartovanja javi mise neka greska i nece da podigne system  evo  postavicu sliku pa ako mi tko moze pomoc

zlaja
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 18:52 (diora).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

grrrrrrrrr samo se gleda niko nepise ccccccccc

zlaja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tshiba Satellite

tak je i meni bilo, a zašto jer je bio pun virusima ili si primio neku datoteku koja ti ruši... ako nemožeš nikako doć do desktopa reinstaliraj windowse, a ako uspiš očisti komp od virusa, malwara, spywarea, očisti i registry...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 19:40 (Dompa).
16 godina
protjeran
RE: Toshiba Satellite
diora kaže...

Imam problem sa lap top-om formatirao sam ga sa windows xp i nakon formatiranja naravno lap top se sam restartuje

ali poslje restartovanja javi mise neka greska i nece da podigne system  evo  postavicu sliku pa ako mi tko moze pomoc

jel toshiba satellite II kupljen u njemačkoj :P...takav sam i ja dobio....ako je tamo odes na servis i gotovo...

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

l na novo sam ga reinstalirao i nema sanse da digne sistem bojim se da nije hard crko al valjda ga nebi mogao formatirati daje crko hard ili ?

zlaja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
h_rca777 kaže...
diora kaže...

jel toshiba satellite II kupljen u njemačkoj :P...takav sam i ja dobio....ako je tamo odes na servis i gotovo...

kupit je u CH samo stosam ja u BiH tako da mogu zaboravit service u CH

zlaja
16 godina
protjeran
diora kaže...
h_rca777 kaže...
diora kaže...

de napisi sta ti pise na onom plavom ekranu...

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
16 godina
Nebi mogao reinstalirati da ti je Hdd rikno. Ako imas Linux formatiraj sa njim pa intaliraj xp..
16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

dobra ideja pokusacu to sad dobro kontas THX

zlaja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
h_rca777 kaže...
diora kaže...
h_rca777 kaže...
diora kaže...

de napisi sta ti pise na onom plavom ekranu...

jasam ono jedva uspio uslikti jer brzo nestane a pise nesto psyhical memory

zlaja
17 godina
protjeran
diora kaže...

l na novo sam ga reinstalirao i nema sanse da digne sistem bojim se da nije hard crko al valjda ga nebi mogao formatirati daje crko hard ili ?

Ja mislim da sam imo takav laptop na servisu isto tako win vista ili win 7 sam stavio sve radi perfektno hoću xp ono taj plavi ekran smrti izbaci i nikako nije dao da se može staviti xp i odnese se laptop na servis ovi naprave da može ići win xp i išao je radilo je sve ko avion!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

haj molim te pojasni mi malo kako bi ja to napravio ??

hamdo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
gizmo12 kaže...

haj molim te pojasni mi malo kako bi ja to napravio ??

Odnesi na servis i reci da nemožeš win xp instalirat ajde probaj vistu ili win 7 instalirat pa javi šta bude!

16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

mozel to ikako bez servisa ?

hamdo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
gizmo12 kaže...

mozel to ikako bez servisa ?

Ja nisam to uspio rješiti bez servisa!

P.S To što su omogućili win xp platio sam 250 ili 300 kuna

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 21:39 (Mato_Ivanovac).
16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

a sta mislis mozel to biti prob u opci ATA i SATA

hamdo

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
gizmo12 kaže...

a sta mislis mozel to biti prob u opci ATA i SATA

Neznam stvarno neznam!

17 godina

Nije to samo na toshibi, ne može ti podignut windowse jer prilikom instalacije u biosu najprije moraš podesit da ti je disk ata (ili ne sjećam se već kako je to kod toshibe), tebi je ostalo na AHCI i to promijeni. U suprotnom ti windowsi traže da instaliraš sata drivere, koji bi trebalo instaliti sa diskete prilikom instalacije windowsa a predpodtavljam da disketu nemaš na laptopu. Ja sam pokušao i sa  usb disketnom jedinicim ali nije išlo. Jednostavno o biosu stavi na ata i instaliraj xp. Nadam se da je pomoglo.

16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

tosi upravu taki sam prob jednom vec imao nesjecam se tacno koji je lat top bio ali prob je ovdje u biosu nevidim nigdje sata i ata da pise *??

hamdo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

ja u biosu vidim hard ali kad hocu da idem na hard njega samo preskoci i ode na quiet boot

hamdo

0 0 hvala 0
17 godina

Evo išao sam pogledat svoju toshibu.

Pritisnem tipku za paljenje i esc, onda f1 (tako kod mene ulazi u bios),

Kad si u biosu pritisni PGDN dok ne vidiš tabelu DRIVERS I/O, i u toj tabeli je (kod mene) zadnja stavka SATA Controler mode = AHCI, sa strelicom dolje odi na to AHCI i onda pritisni tipku space dok ti se ne promjeni na IDE. Te postavke spremi (tipka END na tipkovnici i Y).

Nakon toga instaliraj windowse i trebali bi radit.

17 godina

Usput vista i sedmica nemaju tih problema jer imaju integriran sata driver a xp nema.

16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

u mene je bios na F2 a PGDN mi je da promjenim jezik ???

hamdo

0 0 hvala 0
17 godina

Kod mene je f2 onaj početni meni gdje biraš uređaj sa kojeg želiš bootat (to nije bios).

Možeš izabrat hard, cd, disketu, mrežni uređaj i usb (ako gledaš sa ljeva na desno).

Za ostalo moraš uć u bios

16 godina
neaktivan
Tshiba Satellite

u mene je f2 bios a f12 je biranje bott uredzaja

hamdo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice