Nakon brisanja Ubuntu Linuxa sa dual boota touchpad je prestao raditi na laptopu. Driveri su uredno instalirani, miš radi bez problema kad se priključi na USB port, samo touchpad i gumbi ne rade.
Svaka pomoć je dobrodošla, hvala.
Nakon brisanja Ubuntu Linuxa sa dual boota touchpad je prestao raditi na laptopu. Driveri su uredno instalirani, miš radi bez problema kad se priključi na USB port, samo touchpad i gumbi ne rade.
Svaka pomoć je dobrodošla, hvala.
A oje si drivere instalirala? Trebala bi instalirati synaptic touchpad.
Radio je normalno i u Ubuntu-u, ali kad sam obrisala ubuntu jednostavno je prestao raditi. Svi driveri su OK, vjeruj mi.
Radio je normalno i u Ubuntu-u, ali kad sam obrisala ubuntu jednostavno je prestao raditi. Svi driveri su OK, vjeruj mi.
Jesi pogledala postavke BIOS-a? Možda ti je tamo onemogućen.
Jesam, nemam uopće u BIOS-u tu opciju.
Jesam, nemam uopće u BIOS-u tu opciju.
Onda ti je jedina opcija da formatiraš disk i ponovno istaliraš os(eve).
Stavila sam sa Linux instalaciju direktno iz Windowsa, tako da ih mogu jednostavnije deinstalirati preko add/remove programa. Zanimljivo je da u Ubuntu-u radi, a u Windowsima ne. Barem smo isključili kvar.
Stavila sam sa Linux instalaciju direktno iz Windowsa, tako da ih mogu jednostavnije deinstalirati preko add/remove programa. Zanimljivo je da u Ubuntu-u radi, a u Windowsima ne. Barem smo isključili kvar.
Znači Winsi su problem. Jesi pogledala da ti nije disable-an u device menageru?
Jesam, i pokušala sam napraviti update drivera.
Jesam, i pokušala sam napraviti update drivera.
Onda ti je jedino ostalo instalirati Winse ponovo. Stvarno mi više ne pada napamet što bi moglo biti pogrešno.
Hvala ti. Večeras više ništa ne radim. Sutra ću se mučit s tim još malo, a ako ništa onda vratit svježi image i to je to.
Hvala ti. Večeras više ništa ne radim. Sutra ću se mučit s tim još malo, a ako ništa onda vratit svježi image i to je to.
Nema na čemu. Jedino mi je žao što nismo riješili taj problem.