Tipkovnica zaostaje za racunalom (ili obrnuto)

poruka: 10
|
čitano: 2.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam logitech g15 i kada pisem velikom brzinom zaostaju ili mi se gube slova stvarno neznam sta da radim evo   primjera : danas je ljepi dan bio sam u skoli isao na kavu a poslje se vartio kuci i otisao na bugno line forum i napisnovu temu

Ja sam to normalno napisao ali jednostavno racunalo ili tipkovnica neznam do cega je ali jako mi ide na zivce

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tipkovnica zaostaje za racunalom (ili obrnuto)

da li je na ps/2 portu ili na usb-u?

I’m the juggernaut b*tch.
15 godina
neaktivan

I meni se to često(rijetko) događa!

Mislim da je to poremećaj u glavi, da nije do tipkovnice! :)

Nisam siguran točno kako se zove, ali trebao bi biti vrlo blagi oblik disleksije,slova ti se izmješaju.

Malo googlaj saznati ćeš sve.

Inače ne nazivam te bolesnim naprotiv ali eto to ti je jedna od opcija(nažalost)!

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 20:33 (pandza94).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa budimo realni, ps2 ima dosta manji sample rate od usb-a, znači manje je precizno, ali opet usb isto nekad ima glitcheve.. ako je na ps/2 prebaci na usb, ako je na usb, probaj na ps/2, drugog savjeta nemam x)

I’m the juggernaut b*tch.
16 godina
neaktivan

Ma usb je evo sta je nasao sam

FOUND A SOLUTION! If it's a laptop try removing the battery, but if it's a Desktop PC follow my instructions:
1. Get the lag to show ( Basically just wait until the lag starts)
2. Go to Windows Task Manager (Ctrl + alt + delete )
3. Get in the Processes tab and click on the tab that says CPU ( This will sort the processes by CPU usage)
4. Start typing in any program ( I used my Internet Explorer)
5. One process should get more CPU than it usually uses (For me, it was Isass and used 15 CPU)
6. Try to end it, if it can't be done google the process and check for removal procedure.
7. Now your keyboard should not be lagging anymore

*Protip* If your problem is Isass.exe like mine was use Avira AntiVir to destroy it, it is free and done really well with cleaning my PC. Also check for Isass.exe's User Name if it says SYSTEM it is not a virus, but if it says (your username here) It is a virus!

Greetings Dusan.

a ti pandza bolje ti je da sutis

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skidam aviru ipak pise ime racunala ne system ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

Imam logitech g15 i kada pisem velikom brzinom zaostaju ili mi se gube slova stvarno

pandza94 kaže...

Mislim da je to poremećaj u glavi, da nije do tipkovnice! :)

Ne, ne...do tipkovnice je tacnije do njene ergnomije (ne mislim nista lose u vezi Logitecha) a desava se kada neka osoba brze natipka sa lijevom rukom nego sa desnom.

Probaj promjeniti polozaj sedenja i visinu te nagib stola

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
15 godina
neaktivan

Inferno pobogu ne osuđujem te...

Istina to može biti vrlo blag oblik disleksije,jer kao posljedicu imaš ispremješana slova.

Ako te zanima,kad pišeš nešto ručno,vidi dali ti se slova miješaju.

Ako jesu znači da imaš disleksiju,ako nisu onda čestitam nemaš! :)

@Vrlo moguće da je uzrok PS2 port kako je kolega napomenuo.

@Lazarus

Hvala mislim da ću to probati,kao što sam gore napisao pišem sasvim dobro na ruku vjerovatno je do toga.

Nadam se da smo ti pomogli.

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kao sta sam napisao isass.exe virus nista vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

Kao sta sam napisao isass.exe virus nista vise

Ako si ocistio virus onda trkom do svih mejlova da promjenis passworde i linkas ih sa tvojim mobitelom.

Ako imas steam acc. onda sredi i njega

Dobro procesljaj PC od virusa. Ta sr4nj4 skoro uvijek dolaze u paru

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice