Temperature hd vtx 6770

poruka: 5
|
čitano: 1.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Temperature hd vtx 6770

Kao sto vidite imam problem sa gore navedenom grafickom,mozda cak nisu i bile tolike dok danas nisam otisao po zvucnu novu da stavim koja je jedva stala samo sto se ne dodiruje sa grafickom mal razmak ih dijeli :D al usput sam i stavio ventilator sa strane da malo te temperature koliko toliko sredi ali dosao sam kuci  upalio komp , znaci cim sam upalio bila je temp 29 grafe 35 procesora a to je amd phenom x4 965 koji ima stok kuler,bio je upaljen 4-5h upalio sam far cry 3 ja da iz radoznalosti vidim prvo temp 75,nakon 20-ak min ono 90 ja onako gledam i cudim se i lagano quitam igru ..  pastu nisam mjenjao od 2011 kad sam je i kupio cini mi se , a obicno u idleu mi bude oko 41-45 a procesor ne prelazi 55 znaci .

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 2:43 (Rizi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Temperature hd vtx 6770

Provjeri dali ti se uopce vrti hladnjak na grafi !

Provjeri temp. grafe s vise razlicitih programa , GPU-Z , HW Monitor ...

Ak svi isto / slicno pokazuju , onda dobro ocisti / ispusi hladnjak i vent od prasine !

Ak ne pomogne , onda se baci na promjenu paste !

EDIT : vidio sam slike u temi o CPU hladnjacima i kolko vidim po onim slikama , zvucna blokira ulaz zraka ventilatoru koji puse u graficku !  Probaj izvadit zvucnu da vidis kakve su temp. onda !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 5:03 (Haf932).
14 godina
neaktivan

Hm... a da prvo stavim pastu ili tako nesto al nenamjeravam to raditi sad tek mozda za koji dan ..., i koja je gornja temp ove grafe da li joj se moze nesto desiti ili tako nesto zbog tih temp?

15 godina
Temperature hd vtx 6770

Neka granica normale do cca. 75°C pod opterecenjem ! Ak ces ju drzat na tako visokim temp. ( 90°C ) bude s vremenom krepala !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Auuu moram onda skidat zvucnu -.- najgore to sto cu morati onda novu maticnu uzimati ako mi se sjebe ova integrisana -.- . Ali mi nije jasno idle mi je 41 kao sto je i bio bez zvucne znaci identican dok load sa far cry 3 ide na 80-85 a do sad nije isao toliko bilo max 74

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 22:52 (Rizi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice