Struja trese na kučištu

poruka: 32
|
čitano: 21.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Struja trese na kučištu

Trebam i ja da sutra vidim ovoi jer i u mene malo svijetli, ali mi je cijeli komp pon daponom, jedino nisu stranice, ni vrh centralne, iako je i on zeljezni, primjetio sam ja i ranije da svijetli, pa sam kontao da je to normalno, jer kako sam ja ucio u skoli u kupatilu ima malo struje na slavini, sto i jest jer nekada me pecne, da bi ta mala struja odvukla jacu ako bi se pojavila, pa sam mislio da i u kompa ima nesto slicno, ali nakon sto sam vidio da i hdd svijetli, zabrinuo sam se, ujutro cu morati provjeriti briferom imam li u utičnici na gornjem i donjem kontaktu(uzemljenju) struje, ako ima, nije dobro...

Imam jos 2 HDD-a ali oni ne svijetle jer nisu prikopcani, samo ovaj sto je prikopcan svijetli, ako ne bude na uzemljenju struje u uticnici provjeriti cu i ostale komponente... ajjj jesam se sada zabrinuo da mi se ne sprzi komp, znam kako je struja opasna, struja je jedino zensko koje se neda dirati...

Znam kako je struja opasna, zavrsio sam skolu da budem Električar :D

Znam da je malo stara tema, ali ne da mi se otvarat novu kada ova nije zakljucana

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:07 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Struja trese na kučištu

Pozz drugovi,evo mene treese struja ko ferida ozb :D sta god da dotaknem prstom ubi struja, ne mogu ni usb stavit :D sta cu ,kad promjenim sobu onda cu rijesit :D 

My Life ,My Pc
Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice