Sta poslije slaganja?

poruka: 17
|
čitano: 2.508
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sta poslije slaganja??

Evo ovako u srijedu mi dolazi novi procesor radi se o AMD phenom II x6 1090t pa prije nego ga zamjenim sa starim zanima me treba li poslije zamjene re/instalirati kakve stvari na windowsima(jer kad sam mjeno graficku stavljo sam drivere)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sta poslije slaganja??

Ne,ako si na sedmici,stvar ide automatski,nebih stavljao ruku vatru za ostale OS-ove jer nisam odavno mijenjao proc na starijima.

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Re: Sta poslije slaganja??

Provjera dali ti ploča podržava i update na zadnji BIOS prije promjene.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
protjeran

Netrebas nista instalirat nece bit nikakvih problema, samo neka je procesor kompatibilan sa socketom ako ode nesto po zlu flashaj bios.

15 godina
Sta poslije slaganja??

hvala svima na brzim odgovorima!

imam sedmicu i ploca podrzava proc ,nebi ga kupovo da nede gore

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja poslušao jedan savijet čisto mjere radi kad sam nadograđivao, prvo provjera socketa, bios, zatim:

ako imaš išta namješteno u biosu drugačije tipa : voltaža, množitelji, zatim množitelji i ferkvencije memorije, sve to vrati na default da nebi imao problema kad budeš botao sa novim procom

i prije same ugradnje ja sam otišao na sedmici : device manager>processors>odabrao proc>desni klik>properties>drivers>unistall....sistem je maknio drivere od proca i tražio restart, pustio sam ga da se resetira ali ne i boota, ugasio ga fizički, ugradio novi proc, digli se winsi piše porukica prepoznat novi hardware uspješno instaliraj i vozi :D

možeš i nemoraš to što sam napisao, sretno s novim procom

samo krupno, ništa sitniš
15 godina
oly570 kaže...

ja poslušao jedan savijet čisto mjere radi kad sam nadograđivao, prvo provjera socketa, bios, zatim:

ako imaš išta namješteno u biosu drugačije tipa : voltaža, množitelji, zatim množitelji i ferkvencije memorije, sve to vrati na default da nebi imao problema kad budeš botao sa novim procom

i prije same ugradnje ja sam otišao na sedmici : device manager>processors>odabrao proc>desni klik>properties>drivers>unistall....sistem je maknio drivere od proca i tražio restart, pustio sam ga da se resetira ali ne i boota, ugasio ga fizički, ugradio novi proc, digli se winsi piše porukica prepoznat novi hardware uspješno instaliraj i vozi :D

možeš i nemoraš to što sam napisao, sretno s novim procom

Hvala na pomoci samo ne kuzim jednu stvar ovo sam uninstall driver jer to potrebno ili??

A ovo da ga  nisi pustio da boot to znaci da ga ja restartam i kad se pali ga sam ugasim ?

15 godina
protjeran
Sta poslije slaganja??

Ma ništa ne trebaš, zagasiš komp, skineš stari, očistiš pastu , staviš novu(vjerojatno imaš već na procesoru) i staviš procesor i digneš nove windowse gore, stavi win 7 64 bita i on ti automatski instalira sve drivere i to je to:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gjurki kaže...

Ma ništa ne trebaš, zagasiš komp, skineš stari, očistiš pastu , staviš novu(vjerojatno imaš već na procesoru) i staviš procesor i digneš nove windowse gore, stavi win 7 64 bita i on ti automatski instalira sve drivere i to je to:)

to sve znam nego reci s cim je najbolje cistit moze kakva krpa(cista naravno) ili treba kakve gluposti jos?

15 godina
protjeran
made kaže...
gjurki kaže...

to sve znam nego reci s cim je najbolje cistit moze kakva krpa(cista naravno) ili treba kakve gluposti jos?

Ma ja sa obicnom papirnatom maramicom ili papirom za gu*icu brisat, samo stisnem jako i obrisem  kolko ide:)

14 godina
neaktivan
Sta poslije slaganja?

jedna obicna krpa neka termalna pasta sve sto ti treba za proc!...nemoj uprljat socket s pastom i nemoj da ti pasta dojde na neki kontakt jer ce napravit kratki!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Sta poslije slaganja?
PP_Game kaže...

jedna obicna krpa neka termalna pasta sve sto ti treba za proc!...nemoj uprljat socket s pastom i nemoj da ti pasta dojde na neki kontakt jer ce napravit kratki!!

Ma nemre sta uprljat:) vec je stavljena pasta na vent:) u 99 % slucajeva:)

14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
PP_Game kaže...

Ma nemre sta uprljat:) vec je stavljena pasta na vent:) u 99 % slucajeva:)

slazem se s tobom!mozda covjek ima neki svoji hladnjak

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 11:10 (PP_Game).
14 godina
neaktivan

da ali zbog čega da čovijek nove windowse stavlja..kao ono na freš instalaciju..ma to je isto gluposti...uvali proc i vozi..netreba ti nova instalacija

ps..neće sve paste radit kratki

samo krupno, ništa sitniš
15 godina
oly570 kaže...

da ali zbog čega da čovijek nove windowse stavlja..kao ono na freš instalaciju..ma to je isto gluposti...uvali proc i vozi..netreba ti nova instalacija

nisam ni mislio stavit novi win a pasta je vec tvornici stavljena!

16 godina
neaktivan
Sta poslije slaganja?

Meni je na staroj matičnoj malo paste palo na nju, pa joj nije bilo ništa. Možda zato što sam vidio pa obrisao prije paljenja kompa?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
made kaže...
oly570 kaže...

nisam ni mislio stavit novi win a pasta je vec tvornici stavljena!

Flash BIOS, nakon toga sve stavi na default ( mislim da to ide automatski kad napraviš flash ) i instaliraj procesor. Nikakvo brisanje prethodnih drivera niti instaliranje novih nije potrebno. Pastu imaš na hladnjaku procesora već postavljenu tako da samo ubodi sve skupa i mirna Bosna {#}.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice