Pregledavao sam slične teme no nisam pronašao i pravi odgovor pa ću vas detaljno uputiti u moj problem da me poštedite daljnjeg mozganja i vremena koje uzaludno trošim.
Ovim putem se ispričavam ako već postoje odgovori negdje a ja bezveze načimao novu temu, no nadam se da će te mi brzo reći gdje je problem i može lock na temu onda.
Dobio sam od ujaka stare komponente koje trebam spojiti, a pošto nisam veliki ekspert zanima me gdje je greška i jel te komponente mogu uopće funkcionirati zajedno.
Napajanje: MS KY-400ATX P4 400W
Matična: ASUS P4P800-VM (procesor i ventilator već na njoj, prije funkcioniralo, sada kažu problem u matičnoj, ugl procesor INTEL 2.60)
RAM: DDR400 512 MB
HARD: 20 GB (nedavno formatiran)
Grafička: gledam i neznam koja je, piše ASUS na njoj, no dalje neznam ništa, radila je prije na ujakovom kompjuteru i kaže da radi samo ju je zamjenio za bolju.
A problem glasi ovako:
- sve sam to uredno spojio, no nisam spajao kablove za PWR, RST, LED jer nisam izprva uvidio gdje koji ide no i kučište je u raspadu pa sam mislio pc pokretati bez kučišta, oko toga sam pregledao vaše teme i pronašao odgovor na to, tako da neznam jel problem i u tome.
- napajanje se upalilio samo od sebe, no nema slike nikakve na monitoru.
Unaprijed hvala.