Smrzavanje novog PC

poruka: 6
|
čitano: 1.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Smrzavanje novog PC

Book!!

Prijtelj  mi uzeo novo računalo prije par dana ima windows 7 64 bit te dosta jaku grafičku ATI 1 GB  sve spojio na LED TV 30 CM  te se javljju neočekivani problemi evo 2 bitna smzavanje strelice na deskopu odmah nakon paljenja  na jedno dvije sekunde a onda kad pokrene  igru javljaju se neočekivana smrzavanje te BSOD: Što je Problem ja prvo mislim da je zbog televizora i prevelikog ekrana pa sam mu preporučio da PC Pokrene na Običnom LCD Ekranu za PC pokušali smo čak smanjiti rezoluciju na deskopu ali isti vrag se deševa molim pomoć .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smrzavanje novog PC

Kliz molim jel ima ko kakvu ideju što bih moglo bit jer ode za 15 minuta tam do njega da još jednom vidim gdje šteka najviše me zabrinjava BSOD na novom PC u igrama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Smrzavanje novog PC
Master Infirmiy kaže...

ima windows 7 64 bit te dosta jaku grafičku ATI 1 GB  .

Koja grafička točno i ostatak konfiguracije?

De gustibus non est disputandum.
16 godina
neaktivan

He koliko ja znam frend mi se slabo kuži u računala sinoć je bio Tu i rekao je za ATI Radeon 1GB jer ostatak konfiguracije nezna jer mu je ovaj  koji mu je to prodo cijelo računalo Složio za 3.000,00KN pa je očekivat za tu cijenu da je nešto trunčicu bolje kućno računalo kad tam budem onda budem znao i što mu je ovaj natrpao u Kučište no mislim još uvjek da je problem oko velike rezolucije koje proizvodi 30CM led Telezivor

14 godina
neaktivan

Rezolucija ti nece radit BSOD. Komp nije iz nekog sluzbenog servisa? Za 3000 kn se da slozit ok ali isto tako ne bajno, a Radeon 1GB ti ne znaci nista, 20% ljudi na forumu ima "Radeon 1GB karticu" a nemaju kartice veze jedna s drugom.

Idi komponentu po komponentu, provjeravaj temperature, disk, RAM, procesor i graficku pa eliminacijom dodji do komponente koja ne valja. Mozda su i driveri, ovako napamet bez podataka tesko reci.

Shhhh!! My common sense is tingling!!
13 godina
protjeran
Smrzavanje novog PC

A može se desit i banalna stvar da je ovaj koji je slagao konfu, zaboravio prikljucit napajanje od ventilatora(graf/cpu).Ništa strašno i događa se; samo treba otvorit kuciste i provjerit sve redom...i dakako izmjerit temperature.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice