Sive crte na monitoru

poruka: 8
|
čitano: 3.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sive crte na monitoru

Meni se svaki put kad upalim neku igricu pojave sive okomite crte na ekranu i počmu bljeskati.........neki put brže neki put sporije...nekad se pojave čim upalim igricu nekad 10 minuta nakon igranja.......ovako izgledaju, monitor je LG 22 inča, grafička radeonova 3800 HD

http://i7.photobucket.com/albums/y267/Lorya/MVI_0796.jpg

may the force be with you!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sive crte na monitoru

Vjerojatno ti je memorija na grafičkoj dala svoje.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sive crte na monitoru

misliš da je do grafičke???.....Nosila sam bila na servis pa su oni rekli da je do monitora, ko fol popravili, a  ono opet počelo......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sive crte na monitoru

Probaj ukopčat drugi monitor, reinstalirat drivere za grafičku ali to su simptomi neispravne memorije na grafičkoj kartici.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

0 0 hvala 0
17 godina
Sive crte na monitoru

najbrže da je grafička, probaj pogledat koje su ti temperature dok igraš... ove radeonke se znaju luđački grijat

A life? Cool! Where do I download one of those?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sive crte na monitoru

al dok mi je monitor bio na servisu dali su mi drugi u zamjenu dok moj ne bude gotov.....s tim se nije to dešavalo radio je bez problema.......sad kad se moj vratio opet je počelo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sive crte na monitoru

Opet odnesi na servis, a prije toga reinstaliraj drivere za grafu na najnoviju verziju. Ako nije ni monitor, ošla memorija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sive crte na monitoru

a morat ću al zadnji put im je tribalo 3 miseca da mi ga vrate pa se nemam živaca opet s njima bakćati zafrkavati

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice