Ljudi ovako ukratko : imam dva problema od jučer popodne! Počelo je sa Logitechovim SetPointom :nakon dva dana vratim se radit u XP ,pojavi mi se upozorenje da su baterije pri kraju bez upozorenja koje - miš ili tipkovnica. Inače kad počne upozoravat može se bez problema s mišem radit dva ,a s tipkovnicom i do četiri dana! Prestalo radit i jedno i drugo za pet minuta! Promjenim jedne i druge ništa! Napravim reboot ,opet ništa! Odem u glavni meni a tamo nema ni miša ni tipkovnice (slika),samo tools!! I da ,ista situacija je i u Sedmici (windows 7 b. 7077) ,gdi se ničem nebi čudil samo je ovdje prije sve radilo još i bolje ,a nije bilo nikakvih upozorenja o stanju baterija!! Ideje ,prijedlozi prije nego poludim?!
E ,a sada ,drugi biser u sat vremena!! Dok sam ja otišel skuhat kavu i smirit se ostavil sam komp u standbyu u Sedmici ,vratim se nakon pola sata ,komp upaljen ,tuli signal da je procesor pregrijan ,ekran crn. Ugasim ga na tipku ,hoću ga upalit ,samo dvaput zatuli i tak stoji!! Nakon 15 minuta sam resetiral BIOS, podigne mi se u bootmanager ,ali ne mogu više u XP ,ne mogu u repair consolu koju imam uvijek instaliranu i nikad nije bilo problema s biranjem i ulaskom! Samo crni ekran i tak stoji! Normalno mogu u Sedmicu ,ali za ozbiljan posao mi treba XP i programi koji su tamo! Od XP cd-a nikakve koristi jel mi nijedan sad odjedamput ne daje Recovery Consolu za opciju! Ni original SP2 ni slipstreamani SP3!!
Isprobal sam i razne mbr fixere ,ali nijedan ne radi u Sedmici!
Primam ideje ,prijedloge prije zadnje dvije opcije - Acronis ili reinstalacija!
Nisam dosad hvala bogu ,nijedamput trebal radit vraćanje sistema s Acronisom iako sam to testiral u VPCu kad sam ga kupil!
Hvala unaprijed