SetPoint ,MBR zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SetPoint ,MBR

Ljudi ovako ukratko : imam dva problema od jučer popodne! Počelo je sa Logitechovim SetPointom :nakon dva dana vratim se radit u XP ,pojavi mi se upozorenje da su baterije pri kraju bez upozorenja koje - miš ili tipkovnica. Inače kad počne upozoravat može se bez problema s mišem radit dva ,a s tipkovnicom i do četiri dana! Prestalo radit i jedno i drugo za pet minuta! Promjenim jedne i druge ništa! Napravim reboot ,opet ništa! Odem u glavni meni a tamo nema ni miša ni tipkovnice (slika),samo tools!! I da ,ista situacija je i u Sedmici (windows 7 b. 7077) ,gdi se ničem nebi čudil samo je ovdje prije sve radilo još i bolje ,a nije bilo nikakvih upozorenja o stanju baterija!! Ideje ,prijedlozi prije nego poludim?!

E ,a sada ,drugi biser u sat vremena!! Dok sam ja otišel skuhat kavu i smirit se ostavil sam komp u standbyu u Sedmici ,vratim se nakon pola sata ,komp upaljen ,tuli signal da je procesor pregrijan ,ekran crn. Ugasim ga na tipku ,hoću ga upalit ,samo dvaput zatuli i tak stoji!! Nakon 15 minuta sam resetiral BIOS, podigne mi se u bootmanager ,ali ne mogu više u XP ,ne mogu u repair consolu koju imam uvijek instaliranu i nikad nije bilo problema s biranjem i ulaskom! Samo crni ekran i tak stoji! Normalno mogu u Sedmicu ,ali za ozbiljan posao mi treba XP i programi koji su tamo! Od XP cd-a nikakve koristi jel mi nijedan sad odjedamput ne daje Recovery Consolu za opciju! Ni original SP2 ni slipstreamani SP3!!

Isprobal sam i razne mbr fixere ,ali nijedan ne radi u Sedmici!

Primam ideje ,prijedloge prije zadnje dvije opcije - Acronis ili reinstalacija!

Nisam dosad hvala bogu ,nijedamput trebal radit vraćanje sistema s Acronisom iako sam to testiral u VPCu kad sam ga kupil!

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 2:17 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SetPoint ,MBR

Ošla mema vjerojatno ako imaš 2 keksa  izvadi jedan ,pa probaj ponovo.

Ako je i dalje isto moguće da se pregrijava procesor pa vidi dali hladnjak na njemu leži kako treba i dali radi vent.

Intel Q9400 @ 3.68 / Asus P5Q-E / Corsair 2x2GB 1066 Dominator / 2x HD4850 CF / 2x 640GB Seagate 11 RAID 0 / Corsair 650W TX / Samsung T260HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SetPoint ,MBR

Da ,ali nije nijedno od toga ,jel evo u Sedmici radi sve normalno. Ja normalno radim na njemu ,sva memorija je na broju ,procesor je na 42 stupnja C. Svejedno ,hvala!!

16 godina

-SetPoint se tako ponaša na nekim MBO ako koristiš PS/2 i to ugl. novije verzije (ima i auto upd., obavezno isključi). Pebacivanje na USB rejšava problem.

-Za boot bi trebao raditi VistaBootManager/BootPro ili s DVDa rec.conzola utipkaj ''Bootrec /RebuildBcd''

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Znam ,problem je riješen! Odnesel sam kod frenda ,tam smo ukopčali ,uparili i sve je sad ok. Najbolja stvar je da čim sam donesel doma i uštekal proradilo je sve :miš ,tipkovnica ,boot. Normalno sam u bootmanageru ušel u XP ko da se niš nije dogodilo. Inače ,imam VistaBootPro ,ali ni on nije bil od pomoći. Čini se da je za sve bil kriv SetPoint ili driveri. Nema veze ,sve se riješilo ,gotovo je ,sve radi ,hvala svima na savjetima!!

PROBLEM RIJEŠEN ,TEMA SE MOŽE LOCKAT!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 11:57 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice