Restartiranje računala

poruka: 8
|
čitano: 2.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Restartiranje računala

Pc konfiguracija:

AMD Athlon XP 1600, 1.41 Ghz

MB Gigabyte GA-7DXE AMD 761/VIA 686B, Socket A FSB 200/266 CPU, 3 DDR DIMMs/ATX Form Factor, ATA 100/5 PCI/ AGP 4X

1  GB ram

VGA Rage 128 Pro, 32 MB, SDRAM, AGP

Prije par dana svježe instalirani Windows XP

Pc star 8 godina.

Problem se javlja kad prvi put upalim računalo. Restartira se nekoliko puta (odmah čim upalim pc ili kad se podignu Windowsi). Ne znam u čemu je problem. Prije 2 - 3 mjeseca nadogradio sam ram na 1 gb. Bilo je sve ok. U toku dana kad drugi put upalim PC sve radi ok i nema restartiranja.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Restartiranje računala
Henry kaže...

Pc konfiguracija:

AMD Athlon XP 1600, 1.41 Ghz

MB Gigabyte GA-7DXE AMD 761/VIA 686B, Socket A FSB 200/266 CPU, 3 DDR DIMMs/ATX Form Factor, ATA 100/5 PCI/ AGP 4X

1  GB ram

VGA Rage 128 Pro, 32 MB, SDRAM, AGP

Prije par dana svježe instalirani Windows XP

Pc star 8 godina.

Problem se javlja kad prvi put upalim računalo. Restartira se nekoliko puta (odmah čim upalim pc ili kad se podignu Windowsi). Ne znam u čemu je problem. Prije 2 - 3 mjeseca nadogradio sam ram na 1 gb. Bilo je sve ok. U toku dana kad drugi put upalim PC sve radi ok i nema restartiranja.

Meni je to na poslu se desilo i zamjena napajanja je riješila problem. Sad neznam jel to tebi problem ali posudi napajanje od frenda pa provijeri.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
neaktivan

Ne znam morat ću ga vjerojatno na servis. Ne znam od koga da posudim napajanje. Prije sam isto imao problema s napajanjima, ali već duže vrijeme nakon što sam ugradio zadnje nisam imao. Hvala na savjetu.Smijeh

16 godina
neaktivan
Restartiranje računala
imam problem...već gotovo godinu dana,skoro svaki dan,računalo mi se resetira,,,promijenio sam već 10-ak windowsa,jer sam mislio da je stvar u njima,,,,i opet ista stvar,,,nosio sam ga na servis i rekli su da je sa hardware-om sve OK, ponovno instalirao windows i opet ista stvar,,,komp se resetira sam od sebe,ostavim ga da radi bez aktivnih programa,bez ičega da radi,samo se windows podigne i to je to,,,što da radim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
resetiranje računala

ovo se prikaže kad se resetira i mislio sam da je zbog drivera,,,probam ih instalirat i opet se to događa,,,obrišem ih i opet sve isto,,,što napraviti??

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 22:51 (mika0403).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mika0403 kaže...
imam problem...već gotovo godinu dana,skoro svaki dan,računalo mi se resetira,,,promijenio sam već 10-ak windowsa,jer sam mislio da je stvar u njima,,,,i opet ista stvar,,,nosio sam ga na servis i rekli su da je sa hardware-om sve OK, ponovno instalirao windows i opet ista stvar,,,komp se resetira sam od sebe,ostavim ga da radi bez aktivnih programa,bez ičega da radi,samo se windows podigne i to je to,,,što da radim?
 jasna stvar, ako si promijenio windowse mora da je kvar u hardveru. otiđi ponovo i zatraži detaljan pregled.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 22:51 (Raving Rabbid).
16 godina
neaktivan
Restartiranje računala

al pokušao sam više verzija windowsa i kod svakog se isto događa. ne znam što da radim,,,nosio sam ga 2x na servis i rekli su da je stvar u windowsima i svaki put sam stavio drugi windows i opet isto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restartiranje računala

sada da i ja napišem jedan problem koji sam riješio ponovom instalacijom windowsa. baš me zanima što nije bilo u redu.

kada upalim računalu te pojavi se ona zastavica i piše windows xp te idu ispod toga plave crtice računalo se samo od sebe estarta te tako opet i opet. nisam mogao niti logirat se u korisnički račun jer nije ni došlo do tog dijela.

zna li tko u ćemo je bio problem? sumnjao sam da se izbrisala neka važna datoteka u windowsima.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice