Evo došao kompjuter nakon 1 dana (brzi su, ADM) međutim IMAM JEDAN VELIKI PROBLEM, lan priključak na matičnoj ne radi !!!!!! Kroz popodne sam već 2 puta instalirao Windows 7 Ultimate 64-bit i probao sa xp-om koji je na ovom kompjuteru gdje radi internet. ALI JEDNOSTAVNO NE RADI, lampica kad ukopčam kabel zasvijetli i sve ali na xp-u ne pronalazi uopće local area connection, a u win 7 je ima ali neće da se spoji na internet (IP configuration problem kaže). Probao sam sa svim mogućim drajverima i dalje ništa, svejedno instalirao one sa cd-a od matične ili najnoviju verziju. MOLIM POMOĆ ŠTO PRIJE, ŠTA DA RADIM? Problem je ja sam iz Splita i ne namjeravam ić ako treba u Zagreb ADM-u to reklamirat, poludio sam totalno, prvi put kupujem kod njih i odma ....... help!
Konf: Asrock 770 Extreme3
AMD phenom x6 1090t
4Gb ddr3 Kingmax (2x2)
Samsung 500GB f3
XFX 450W Pro
Nvidia GTX560 Ti Twinfrozr IIOC
Coolermaster Elite 370
DVD-RW Nec ad Labelflash
EDIT JOŠ INFORMACIJA: Nemam router nego obični modem sa priključkom za 1 računalo. Kad ukopčam u staro ima interneta, kad ukopčan u novi nema. U Win 7 mi kaže nešto wrong ip configuration i stalno stoji identifiying network, u xp mi uoće nema local area connectiona-a i izbacuje neki error za realtek da ima problema. Taj isti windows xp na starom komp bez problema nađe local area connection i spoji. Za Win 7 neznan kako bi bilo na starom komp. pošto je on preslab za win 7 da uopće instaliram.
Kod oba komp. lampice kod ulaza za lan kabel normalno svijetle kad se ukopća.