- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ram?
99% napajanje.
Imao sa i ja sličan slučaj. Morati ćeš eliminirati jedan po jedan dio, RAM, napajanje, grafička.
Meni je ispalo da je grafička zaj******,kad sam je prominio proradio je normalno
Ima li još kakvih prijedloga?
provjeri napajanje
ima još jedan prijedlog.. na servis..pa nek ti oni traže grešku
Bilo bi dobro ako bi mogao od nekoga posuditi dijelove za provjeriti komponentu po komponentu ili odnijeti u servis.
kolega se takoder zalio s istim problemom...samo ima puno novije racunalo....na kraju je njemu bio problem u maticnoj(malo cudno...ali eto je!)probaj posuditi napajanje pa vidi kako se komp ponasa...
Hvala svima na prijedlozima.
99% napajanje.
99% maticna
99% napajanje.
99% maticna
99% grafička
a modza su u sumi
kod mene je na starom računalu koje je još gore od tvojeg(celeron 2ghz-bez 3 nogice,512ram,vga 128mb) zadnji puta bio problem u HDD,znaš da je i računalo kao i nogomet puno iznenadenja,neka od komponenata je definitivno pred umiranjem
U HGspot u Utrine, isprobaj sve po redu, uzmi bilo koji apple i zaboravi probleme!
U HGspot u Utrine, isprobaj sve po redu, uzmi bilo koji apple i zaboravi probleme!
-postoje plaćeni oglasi.
btw. Apple=PC ili misliš da je 'appleov' HDD/RAM/CPU... neka druga vrsta? Što ako je problem u padu napona u el. mreži?
tema, problem može biti u bilo kojoj komponenti. Elimincija nema smisla ako je radio tjedan dana bez problema, inače se eliminacijom jedne po jedne komponente može rješiti. Ostaje ti 'feeling' metoda, za koju nema preciznih uputa. Sretno.
Pusti trola. Samo ide od threada do threada i prica kako treba uzeti apple. ne kuzi se ni u sta i samo za apple zna jer je podesen za njegov nivo inteligencije. PC je prekomplikovan za njega.
Apple traži po 20.000kn za PC a takav isti samo nije aple moš nać za bar 10.000kn.Apple ima prenapuhane cijene.I hebo te u dupe tvoj HGšrot,zašto u HGšrot kada ima Protis,Links,ADM,Diskont 24... i još par takvih odlićnih trgovina.