Pošto mi je otišla stara grafička zamjenio sam ju u servisu sa XFX radeon rx 250 1gb ddr3 i oni su je tamo instalirali i radilo je sve.Nakon nekog vremena ja sam rušio windowse i stavljo nove i računalo ne prepoznaje karticu.Spojen je monitor na nju i slika je tu ali mi ne želi instalirat drivere i piše da nema XFX proizvoda.Nakon instaliranja drivera se računalo treba resetirat ali nakon podizanja mi bude BSOD.Ako iko ima riješenje svaka pomoć je dobro došla.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa jesi rastavljo komp i pogledo unutra koja je ustvari kartica?
da ti nisu podvalili neku drugu posto kazes da ne prepoznaje tj pise da nema nikakve XFX
Jesi li prvo instalirao drivere od maticne?
prije instalacije novih windowsa je sve bilo u redu i prikazivalo je točni model kartice a poslje toga ništa i da instaliro sam drivere za matičnu.
Koje windowse imas / jel origigi ili neka prerada
7 ultimate 64 bitni a dosad su bili 32 bitni i sve je legit
skini i instaliraj driver http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064#
pokušao sam i nakon instalacije je potrebno restartirati računalo.nakon restartiranja dođe do startupa i nakon toga bude crn ekran.
ali moja je radila savršeno dok nisam promjenio windowse i sad dobivam sliku preko nje jedino šta mi ne želi instalirat drivere i ne prepoznaje ju.
pokušao sam i nakon instalacije je potrebno restartirati računalo.nakon restartiranja dođe do startupa i nakon toga bude crn ekran.
Probaj više verzija drivera, možda najnovija verzija ne odgovara i stvara probleme (najnovije nije najbolje).
Ovdje nema govora o kvaru kartice, nego problem s driverima.
Možeš taj driver koji imaš sada instaliran obrisati, otići na win update i onda skinuti i instalirati driver.
Fora sa starim driverima je upalila.Puno hvala
Probaj više verzija drivera, možda najnovija verzija ne odgovara i stvara probleme (najnovije nije najbolje).
Ovdje nema govora o kvaru kartice, nego problem s driverima.
Možeš taj driver koji imaš sada instaliran obrisati, otići na win update i onda skinuti i instalirati driver.
Imao isti problem i bio je problem u grafickoj a ne u driverima.
Imao isti problem i bio je problem u grafickoj a ne u driverima.
Tvoje je nešto drugo.