Przilica przi audio CD do 23% i zasteka

poruka: 4
|
čitano: 2.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Przilica radi audio CD do 23% i zasteka...

Da objasnim laički: Kad przim MP3 cd ili cd sa fotografijama, sve normalno ide do kraja... ali kad si hocu sprziti audio cd onda przi do 23% i pise da datoteka nije pronađena, ili tako nešto...
Trebam pomoć jer mi je garancija taman istekla, a neda mi se plaćati dodatno popravke -.-'
UNAPRIJED HVALA! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Przilica radi audio CD do 23% i zasteka...

Ako podatkovni CD snimi do kraja (pretpostavljam pod time punih 700 MB), onda je greška vjerojatno softverska - probaj s drugim programom snimati (npr. Burnaware free), ili manjom brzinom.

Inače, popravljati CD/DVD snimač je neisplativo - novi košta cca 150 kn.

KaeR
15 godina
neaktivan

Pokusavao sam svakakvim programima, i isto mi se sranje dogodi {#}... zato sam mislio da je hardverski problem... {#}
Vidit cemo ima li jos itko ista reci... necu li ustedjeti 150 kuna {#} {#} {#} {#}

18 godina
neaktivan
Swrcin kaže...

Pokusavao sam svakakvim programima, i isto mi se sranje dogodi {#}... zato sam mislio da je hardverski problem... {#}
Vidit cemo ima li jos itko ista reci... necu li ustedjeti 150 kuna {#} {#} {#} {#}

poneki firmwarei (da pojasnim to je "BIOS pržilice") ne rade jednako sa svim vrstama medija, odnosno imaju neki bug ili ne rade dobro s CD-om određenog proizvođača

npr. pržilica radi ok, ali kod reprodukcije audio CD-a dalje od pjesme 19 počinje štekati

probaj spržiti audio na dva različita CD-a

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice