Przilica nec dvd_rw nd-3500ag problem

poruka: 8
|
čitano: 2.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Pozdrav svima....

Naime imam gore spomenutu przilicu i trenutno nece prziti dvd-r dvdove, samo +. Radila je odlicno do danas kada sam ponovno stavljao windowse xp i kada sam htio nesto sprziti na traxdatinom dvd-r dvd-u nije ga prepoznala tj. rekla je da je pun...tako je naravno bilo sa cijelim spinom...takodjer je i problem sto joj je max brzina sada 8x, dok je jos jucer przila odlicno na 16x. Stavio sam bio istu verziju Nero programa kao i dosada, pa sam cak stavio i najnoviju, medjutim problem je ostao isti. Bio sam naime i na sluzbenom sajtu i skinio najnoviji firmware, ali kao sto pogadjate ni to nije rijesilo problem. Ako neko ima bilo kakav suvisao odgovor na moj problem, bio bih vam zahvalan :)

In pivo veritas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj regionalne postavke dvd uređaja... Nekad to zna praviti probleme...

Sretno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Tnx na prijedlogu, ali nije ni u tome problem

In pivo veritas

0 0 hvala 0
17 godina

Stari ja imam necovu przilicu nd2500 staru 5-6 godina i pred jedno godinu je odlucila da prestaje prziti minuse.... Nista sad kupujem samo pluseve Smijeh

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nego, jel je jučer pržila sa 16x na DVD-e sa istog spindla? Jer ako je novi spindl, može biti i da je neka nova kemija od premaza koji NEC nije prokužio kao sposoban za 16x, pa je ponudio samo 8x?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Przilica nec dvd_rw nd-3500ag problem
autorov komentar
Dermentor kaže...

Stari ja imam necovu przilicu nd2500 staru 5-6 godina i pred jedno godinu je odlucila da prestaje prziti minuse.... Nista sad kupujem samo pluseve Smijeh

Mislim da ni meni onda ne preostaje nista drugo nego samo plusove kupovati :D

mrgud kaže...

Nego, jel je jučer pržila sa 16x na DVD-e sa istog spindla? Jer ako je novi spindl, može biti i da je neka nova kemija od premaza koji NEC nije prokužio kao sposoban za 16x, pa je ponudio samo 8x?

Evo danas sam kupio Kvarkove dvd, stavio sam prva 4 u przilicu i ista shema kao i sa onim prijasnjim. Bit ce kako je Dermentor rekao, jednostavno je odlucila ne prziti minuse vise :D. Tnx obojici na trudu
In pivo veritas
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 11:11 (Paradox).
17 godina

jel to sata przilica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Nije sata

In pivo veritas

0 0 hvala 0