pozdrav...kupio sam procesor(mozete vidjeti koji u moj pc),i sve radi odlicno na pocetku,ali onda se odjednom zamrzne slika i ne mogu nista,moram ugasiti racunalo i onda cekati 10min da se opet upali...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajte bilo tko,molim vas... :(
RAm, proc, MB, PSU...bilo kojim redom.
EIDT: aha, kupio si novi proc...ko ti je to ugradio? Jel stavio pastu? normalnu količinu il je nakrco onako po balkanski...?
Lako moguće da se proc pregrijava pa zato se bloka i nece upalit neko vrijeme.
kad ga upalis skini speedfan i provjeri temp proca kako se kreće.
I ne budi nestrpljiv...nije prošlo ni 20 min a ti već pitaš šta nikoga nema...
RAm, proc, MB, PSU...bilo kojim redom.
EIDT: aha, kupio si novi proc...ko ti je to ugradio? Jel stavio pastu? normalnu količinu il je nakrco onako po balkanski...?
Lako moguće da se proc pregrijava pa zato se bloka i nece upalit neko vrijeme.
kad ga upalis skini speedfan i provjeri temp proca kako se kreće.
I ne budi nestrpljiv...nije prošlo ni 20 min a ti već pitaš šta nikoga nema...
ma da pregrijavanje
u redu je sve sad...proc sam stavljao sam,kao i svaki drugi do sad,i ne razumijem u cemu je bio problem,samo sam izvadio procesor i stavio ga opet natrag i proradilo je...i oprostite na nestrpljenju ali stvarno sam se bio prepao da nesto nije u redu,ipak je to skup procesor...sad na speedfanu pokazuje temperaturu 37..dali je to dobro?
u redu je sve sad...proc sam stavljao sam,kao i svaki drugi do sad,i ne razumijem u cemu je bio problem,samo sam izvadio procesor i stavio ga opet natrag i proradilo je...i oprostite na nestrpljenju ali stvarno sam se bio prepao da nesto nije u redu,ipak je to skup procesor...sad na speedfanu pokazuje temperaturu 37..dali je to dobro?
37 u idle-u sa stock hlađenjem mislim da je ok. ako i je malo povišeno nije niš strašno.
Ali ne kužim šta si se prepao...pa šta nemaš garanciju? milsim garancija i postoji zbog takvih stvari...jer neispravnih novih stvari oduvijek ima i uvijek će ih bit...
Vjerojatno ti prvi puta nije sjeo hladnjak, 37 je super