[PROBLEM]Laptop mi se ne zeli upaliti

poruka: 4
|
čitano: 2.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
[PROBLEM]Laptop mi se ne zeli upaliti

Ovako Imam Toshiba Satellite a300d.Laptop je star 2 godine sad u 7 mjesecu.

Naime kad ga upalim nista se ne desava,ne zeli uci nit u biose nit se ekran upali...Onda cujem kako se 2 puta restarta i ugasi,jel mozda zna u cemu je problem?Da nije mozda osla maticna ploca?

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: [PROBLEM]Laptop mi se ne zeli upaliti
Devil Ricky kaže...

Naime kad ga upalim nista se ne desava,ne zeli uci nit u biose nit se ekran upali...Onda cujem kako se 2 puta restarta i ugasi,jel mozda zna u cemu je problem?Da nije mozda osla maticna ploca?

slicno mi se desilo, probaj izvaditi bateriju i ponovno staviti, stavi da se puni pa reci jel svijetli ono da se puni..ako ne, riknula ti je maticna

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Devil Ricky kaže...

slicno mi se desilo, probaj izvaditi bateriju i ponovno staviti, stavi da se puni pa reci jel svijetli ono da se puni..ako ne, riknula ti je maticna

baterija nije bila u laptopu,sad sam ju stavio i svijetli ono da se puni...al sad nije isti slucaj...prije mi se 2 puta restartao pa izgasio,al sada se stalno restarta uopce ne gasi...jel zna mozda sta je problem?

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
17 godina
neaktivan

probaj ga ponoci ostavit bez ikakvog napona (paterija, punjač)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice