Problemi s RAM memorijom i grafičkom

poruka: 5
|
čitano: 2.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav!
Imam dvije grafičke ugrađene u laptop (jedna je intergrirana, a druga, koju koristim, je ati hd 6650m 2gb). U laptopu je 4gb memorije, ali mi intergrirana vuče 1 gb te još neke komponente valjda 'troše' RAMe pa mi je na raspolaganju samo 2.36gb. U BIOSima ne mogu isključiti intergriranu grafičku (a samim time osloboditi tih 1 gb za korištenje) nego mi se nudi switchable/intergrated....znači obje ili samo ova koju želim isključiti.
ima li koji savjet kako da ostavim samo ovu atijevu, a intergriranu maknem te oslobodim više RAMa? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ista stvar me zanima,nemam u biosu opciju da smanjim ili skroz maknem ram od integrirane grafičke.

Moj laptop:hp g7 2050sm

Ako netko ima ovaj laptop i riješio je problem,neka javi,unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da probam napraviti update bios-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nakon što sam napravio update biosa,i dalje mi nema te opcije. Integrirana grafička mi uzima oko 256MB rama,nije puno,čak preporučljivo,tako da ništa neću dirati i da nađem riješenje.

Ako je netko riješio sličan problem,neka pomogne kolegi.

Evo i video:

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mozda je i meni problem sa grafickom jer nekada monitor nece da mi se upali a nekada oce dakle mislim da je problem do rama ili graficke jer, su kondenjzatori uredu i nije do njih, moze jos neko pomoc?? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice