Problemi sa hdd!!

poruka: 6
|
čitano: 2.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problemi sa hdd!!

Kao prvo pozz svim forumasima {#}

da vam ispricam svoj problem:

citao sam mnogo na netu i tratio rijesenje medjutim odgovora nije bilo pa sam otvorio ovu novu temu.Imam laptop i u njemu je SATA  HDD 160GB kupio sam ga prije 2 god novog hdd je Toshiba MK 1637 i testirao sam ga nakon dva dana sto sam ga kupio sa Hd tune i nije imao niti jedan onaj crvrni rozorcic tj.bad sektor.prije par mjeseci mi je pao os i digao sam novi.kada sam digao otisao sam na my kompijuter i pogledao sam kapacitet hdd iznosio je 140gb ko zna gdje je otislo 20 gb ...to i nije  neki problem ali sad imam bad sektore na hdd sto mi mnogo stvara probleme u radu sa laptopom kada radim na kompu nakon 5-10min mi se laptop zaledi(smrzne)...opet sam sa hd tune testirao i pokazao mi je osam prozorcica crvenih tj.bad sektora.probao sam ih popraviti sa HDD Regeneratorom ali mi pise da je samo jedan popravio bad sektor zato sto je limited verzija treba ga licencirati ali kad pokusam da ga licenciram izbacuje mi neki error pa ako neko zna kako popraviti te bad sektore neka napise svaki savjet je dobro doso.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problemi sa hdd!!
pruna123 kaže...

Kao prvo pozz svim forumasima {#}

da vam ispricam svoj problem:

citao sam mnogo na netu i tratio rijesenje medjutim odgovora nije bilo pa sam otvorio ovu novu temu.Imam laptop i u njemu je SATA  HDD 160GB kupio sam ga prije 2 god novog hdd je Toshiba MK 1637 i testirao sam ga nakon dva dana sto sam ga kupio sa Hd tune i nije imao niti jedan onaj crvrni rozorcic tj.bad sektor.prije par mjeseci mi je pao os i digao sam novi.kada sam digao otisao sam na my kompijuter i pogledao sam kapacitet hdd iznosio je 140gb ko zna gdje je otislo 20 gb ...to i nije  neki problem ali sad imam bad sektore na hdd sto mi mnogo stvara probleme u radu sa laptopom kada radim na kompu nakon 5-10min mi se laptop zaledi(smrzne)...opet sam sa hd tune testirao i pokazao mi je osam prozorcica crvenih tj.bad sektora.probao sam ih popraviti sa HDD Regeneratorom ali mi pise da je samo jedan popravio bad sektor zato sto je limited verzija treba ga licencirati ali kad pokusam da ga licenciram izbacuje mi neki error pa ako neko zna kako popraviti te bad sektore neka napise svaki savjet je dobro doso.

Nikako, mijenjaj disk.

17 godina
Old Iggy kaže...

Nikako, mijenjaj disk.

Odlican odgoovor! Samo cu jos dodati da se u potpunosti slazem

13 godina
neaktivan
Problemi sa hdd!!
molim pomoc problem s hdd
THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dumina kaže...
molim pomoc problem s hdd

Imaš najvjerojatnije koruptiiran disk ili možda samo drivere,a morti i particije.

Pri paljenju računala stišći F8 biraj "Safe mode with command prompt"

U konzolu napiši "chkdsk c: /f /r" i stisni enter

Pa slovo Y(za Yes)

i zatim "shutdown --r -t 0"

To će ti provjeriti disk.

Ili možeš uzeti taj disk van prikopčati ga u drugo računalo kao eksterni  i skenirati s HDTune.

Naravno pod uvjetom da je Sata no sumnjam da imaš IDE.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice