Problem zujenja

poruka: 8
|
čitano: 1.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem zujenja

Imam jedan problem. nekad kad upalim računalo (ne uvijek ali je sve češće) komp mi jako zuji. na početku jako a poslije se malo smiri a ja ga moram potpuno smiriti tako da jako lupim par puta po njemu. sada lupam po cijele dane a on više ne želi biti tiho. cijelo vrijeme zuji a ja sam već skoro lud. kako da se riješim ovog problema? dal je to ventilator?

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=95080
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 13:16 (Barbarian).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem zujenja

To ti je najvjerojatnije hard. Podmetni gumice ispod njega.

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
Otvori kuciste pa vidi, mozda ti je kao sto ti je vec rekao hdd ispao iz lezaja a po mom misljenju to ti je najvjerovatnije neki vent. Znaci otvori kuciste i ocisti od prasine pa ako nije to ici cemo dalje sa drugim opcijama.
Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
15 godina
neaktivan
Problem zujenja

Hvala to ču i učiniti!

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=95080

0 0 hvala 0
16 godina
Ajde, ako redovito ne cistis kuciste i otvoris ga i vidis hrpu prasine po ventovima onda se odmah mozes smirit i bit siguran da je u tome problem. Ocisti ga kvalitetno ako ne znas sve izvadit, svaku komponentu zasebno ocistit, onda samo ovako s vana. Mislim da ce bit dovoljno jer sad bas neka generalka nije i potrebna, a i plus toga tko je vidio radit velikog posla na Uskrs. :)
Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina
neaktivan

čovjek je sigurno u pravu to ti je hard ja sam imao isti problem odjednom mi iz unutrašnjosti počelo neko deranje cvilenje tako

par dana je bilo i odjednom hard se smirio i radi još i dan danas već čak i godinama siguran sam da je malo se podearo ležaj koji drži

diskove u hardu ali eto ipak radi ko lud i bez više ikakvih zujanja cviljena i sl. Pusti ga još neko vrijeme da radi možda budeš imao

sreću ko i ja pa to prestane samo od sebe Zujanje. Eto.

16 godina
Problem zujenja

Može biti Hard ili vent od proca ja sam imo taj problem na stock AMD ventu on je pričvršćen plastikama i onda zbog brzine okretaja on se mico i zujo kad ga lupiš stane pa opet počne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Problem zujenja

Meni je zujao ventilator na tjedan dana staroj HD5770...

Provjeri najprije ventilatore u kompu

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice