Problem sa youtubom KOCI

poruka: 6
|
čitano: 2.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem sa youtubom KOCI

Imam jedan problem :( Kupio sestricu polovni kompjuter tj samo kuciste

Konfiguracija:

Windows XP 2002 profesional Service Pack 3 i sveze je instaliran tj prije 3 dana i nista nisam u njega instalirao samo CS 1.6... bez antivirusa dakle nema antivirus

Intel Celeron 3.06 Ghz

1 GB Ram

128 MB graficka Ati Radeon 9200

Eh sada kad hocu youtube NENORMALNO KOCI dakle KATASTROFA i kad sam na Facebook takodje koci a koristim Mozila firefox bilo koju stranicu da otvorim koci al youtube bolesno koci nema sanse da radi

takodje i CS 1.6 koci al moguce je igrat i Dota koci bas dobro

Ako moze neko sto pre da mi odgovori da znam jel problem do hardware da bih posao kod ovoga da mi ovo sredi ili je nesto drugo :( Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problem sa youtubom KOCI
djshima kaže...
 i nista nisam u njega instalirao samo CS 1.6... 

Mozda je do ovoga problem? Da li si instalirao sve pripadajuce drivere, maticna, graficka, zvuk etc.?

10 godina
neaktivan

ma nije CS 1.6 100% jer kad sam samo windows instalira bez ikakvih programa i igrica samo mozilu kocio je internet...

Ovaj lik sto sam kupio od njega kuciste kaze da je slab procesor i da je normalno sto koci :/ ja imam procesor na mom komp AMD SEMPRON 140 2.71 GHZ i samo 768 MB RAM memorije i na moj kompjuter radi youtube bez ikakvih problema a kompjuter ni jednom nije servisiran 3 god... ja mislim ako se barem malo razumijem u vezi kompjutera da je INTEL PROCESOR uvjek bio bolji od AMD a jos je ovaj 3 GHZ

evo detaljna informacija kucista i MOLIM VAS STO PRE ODGOVORITE jer danas idem kod tog momka

Graficka: Radeon 9200 AGP

DAC TYPE: 400 Mhz

Maticna: AsusTek P5DC-MX

Procesor: Intel(R) Celeron(R) 3.06Ghz x86 Family 15 model 4 stepping 9

CPU Frequency: 3059

L1 Code Cache: Nema nista

L1 Data Cache: 16k, 8 ways, 64 byte lines, sectore

L2 Cache: 256B, 4 ways, 64 byte lines, sector

CPU Socket: LGA 775

Core Per Package: 1

Logical Per Package: 1

Ovo sve pise pa molim sto pre odgovor ako moze :) hvala unaprijed

10 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
djshima kaže...

Mozda je do ovoga problem? Da li si instalirao sve pripadajuce drivere, maticna, graficka, zvuk etc.?

Sve drivere su instalirane... U kompjuter ne javlja nekakve greske u vezi drivera

13 godina
djshima kaže...
Luka123 kaže...
djshima kaže...

Sve drivere su instalirane... U kompjuter ne javlja nekakve greske u vezi drivera

I nemora ti javljat nikakve greske.

Imam ja i losiji laptop od toga, pa vrti youtube na 460p i facebook bez problema. Ocekujes neko cudo od pomoci a ni sam nisi testirao malo pc.
1.)Otvori task manager, pogledaj malo processes memorija i cpu koliko ide kad pokrenes youtube, recimo mogu ti reci da adobe flash player nevoli stare graficke kartice iz 2003, u ovom slucaju tvoja 128MB agp kartica.

2.)Probaj pokrenuti na njemu neki od linuxa

3.)Koliko si dao za to cudo uopce, to nevrijedi 250 kn sve skupa.

16 godina
odjavljen
Problem sa youtubom KOCI

Prosječni smarphone je jači od te limenke sa Celeronom.

I ustalom, taj sempron je izdan 2-3 godine nakon Celerona (vjerojatno D, prescott ili tako neš). Nije stvar u gigahercima, stvar je u instrukcijama, cacheu, FSBu...

A i ta grafička stara 10 godina ne pomaže. Danas web nije kao što je bio prije 5-10 godina. Flash i H.264 codec (Youtube) su poprilično zahtjevni, dobro da taj Celeron ne eksplodira.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice