Problem sa tipkovnicom

poruka: 11
|
čitano: 2.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa tipkovnicom

imam jedan stari laptop,IBM r50e, e igrom slucaja izvadio sam tipku van i puknuo je mehanizam koji ju drzi na mjestu..sad me zanima dal ima taj dio za kupit gdje ili neki univerzalni dio koji pase bilo gdje  ako takvo nesto postoji =) ovo je slika tog mehanizma

breakORdie
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 19:35 (swampcore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem sa tipkovnicom
swampcore kaže...

imam jedan stari laptop,IBM r50e, e igrom slucaja izvadio sam tipku van i puknuo je mehanizam koji ju drzi na mjestu..sad me zanima dal ima taj dio za kupit gdje ili neki univerzalni dio koji pase bilo gdje  ako takvo nesto postoji =) ovo je slika tog mehanizma

Progoglaj na netu ako je star onda tesko ali mozes pogledat u rabljenim racunarima tj ima takvih prodavnica i vjerovao ili ne dosta stvari mozes nabavit.

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
neaktivan
Problem sa tipkovnicom

e hvala...jos pitanje jedno..ima neko mozda ideju kako to popravit u kucnoj radinosti,neka improvizacija il nesto?

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa tipkovnicom

meni su obe pukle i stavio ispod olovku

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa tipkovnicom

mozes pojasnit malo to sa olovkom?

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E ne znam odkud si ali evo kod mene ima radnja tih rabljenih dijelova i prodaju i servisiraju i za to ti ne bi uzeli mnogo tj sica neka:)

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
16 godina
neaktivan
Problem sa tipkovnicom

iz zagreba sam,al sam trenutno u sloveniji do 9 mjeseca,dal bi se mogli dogovorit nekako mozda da posaljes ti meni,ja tebi i to? mozhe i na PM

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Di je ta trgovina? Adresa/broj tel,...

15 godina
protjeran
Problem sa tipkovnicom

Pošto mi se neda otvarati novu temu napisat ću ovdje. Ovako frend mi ima laptop i u posljednja 2 dana mu se umjesto nekih slova upisuju brojike ili neki drugi znakovi e sada kako to popraviti ja iskreno nevjerujem da je otišla tastatura na laptopu no nema drugog objašnja. Ja nisam stručnjak pa bi molio vašu pomoć.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZDS kaže...

Pošto mi se neda otvarati novu temu napisat ću ovdje. Ovako frend mi ima laptop i u posljednja 2 dana mu se umjesto nekih slova upisuju brojike ili neki drugi znakovi e sada kako to popraviti ja iskreno nevjerujem da je otišla tastatura na laptopu no nema drugog objašnja. Ja nisam stručnjak pa bi molio vašu pomoć.

Neka skenira MBAM-om jer je vjerojatno pokupio nekakvog virusa.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
protjeran
Vjerovato je ukljucena numericka tipkovnica :D
Udri brigu na veselje
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice