Problem: Strujni udar - Belkin?

poruka: 4
|
čitano: 1.879
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav!

Iako sam zvao elektru, nisu bili od pomoci u vezi problema koji se dogada a on je sljedeci.

Apsulutno svaki dan u neodredeno vrijeme barem 2-3 puta svakodnevno nestane i dode straja u istoj sekundi tj dolazi do pada napona ili neceg i svaki dan dok mi se puni uredaj, dok su mi  racunalo za casual i racunalo za posao ukljuceni u struju dolazi do nestanka struje i pojavljivanja iste u sekundi. Strah me je da mi jednom ne odu racunala ili drugi uredaji, imam jeftinu cca 70kn prenaponsku zastitu produznog kabla i Fortron sa prenaponskom zastitom no ipak ne zelim riskirati. Nije problem samo do moje kuce nego kod svih u ulici, stoga znam da je problem tezi i da se to nece uskoro rijesiti. Moje pitanje glasi:

Dali postoji neki uredaj tipa Belkin ili nesto sto mi garantira da kod takvih padova napona ili strujnog udara, cestog gasenja struje i paljenja nece otici nista sto povezem na taj uredaj?

Ako postoji  i da je dosta sigurno/kvalitetno, molim za link, cijenu, savjet ili nesto.

Hvala vam unaprijed.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

0 0 hvala 0
15 godina

Hvala

Evo ovi kod linksa su 700kn, to mi je previse, mislim nemam tih novaca za uloziti trenutno u to, sto mogu koristiti prije nego kupim ups, jel bi ovo pomoglo barem dok ne nabavim pravu stvar.

link

http://www.protis.hr/products/details/optiups-sbgh721-7-outlet-surge-buster--modem-network-protect-power-rating-10a-250vac-10-a/29989

ili je to samo maska a zapravo nist ne pomaze?

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice