Ovako: Imam Logitech Digital precision PC Gaming headset (slusalice sa mikrofonom) - nazalost nisam ih uspio spojit na komp preko USB-a jer mi se isti tren srusi komp, vjerojatno bih trebao neke drivere za sound over USB ili nesto instalirat, ima neko ideju?
Nadalje, buduci su sada spojene analogno, imam MSI k8N Neo4 maticnu sa Realtek AC'97 audio driverom na Win Xp sp2. Jucer sam skinuo najnovije audio drivere s neta i problem je u tome sto je zvuk savrsen, no mikrofon ne radi, tj mogu ga natjerat da radi ali jako tiho, nitko me ne cuje s druge strane osim ako ga maltene ne gurnem u usta i zaurlam, dakle radi ali ne dobro.... probavo sam svasta po opcijama, poglasnjavat itd., cak i naso negdje mic boost opciju, koju kad sam ukljucio se nesto na slusalicama poglasnilo, a nije radilo ko mic boost, pa predpostavljam da je nesto ili krivo instalirano ili da je u driverima problem. Provjerio sam i nije krivo ustekano, dakle nije u tome problem bio, onda sam rerolo drivere i ponovo ove nove instaliro nista nije pomoglo, osim sto sada kad ukljucim mic boost ne cuje se razlika u slusalicama, no mikrofon je i dalje jaaaako tih, prakticki neupotrebljiv. Ima li tko da zna rijesit ovaj problem?