Problem sa slusalicama

poruka: 5
|
čitano: 2.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa slusalicama

E ovako, imam slusalice Trust GTX10 i kad ukljucim u onaj zeleni 3.5mm utor cuje se zvuk ali kao da je stisano na jedno 5%, ali sve je do kraja pojacano

Vec je prije bilo problema jer sam znao cuti samo muziku ali ne i glas te sam to rjesio tako da sam samo polovicu zapiknuo unutra a ne cijeli kraj koji ide u taj 3.5, ali od jucer mi se onaj gore problem pojavio

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa slusalicama

to se dogada i meni na labtec fx1. u mom slucaju je potvrdeno da je jack od slusalica u banani pa se moram igrati prije svake upotrebe da natjeram kompletan zvuk u njih. probaj sluske na drugom kompu ili preko nekog produznog kabla za sluske, cisto da eliminiras problem dotrajalog i razmrdanog jacka na maticnoj.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
Problem sa slusalicama

probo sam ih na mobitelu i radile su normalno

to se isto dogadaj i sa slusalicama za mobitel kad ih spojim na komp pa ipak sumnjam na maticnu

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa slusalicama
xKaiseRx kaže...

probo sam ih na mobitelu i radile su normalno

to se isto dogadaj i sa slusalicama za mobitel kad ih spojim na komp pa ipak sumnjam na maticnu

Moguce da je krivo spojeno na maticnoj ako se radi o konektoru na case-u, zamjenjeno sa line-out, ako nije to onda je ili smanjena glasnoca ili negdje kontakti ne stimaju...

15 godina
neaktivan
Problem sa slusalicama

6 mjeseci je sve normalno radilo i sad se to odjednom pojavilo

a spojio sam za slusali utor napred ali svejedno ne radi

pise mi cijelo vrijem kao da je vec nesto spojeno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice