PROBLEM sa Printerom Epson

poruka: 14
|
čitano: 12.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Ovako,stavio sam printati jedan dokument no printer mi ga nije htio isprintati jer je pokazivao da nema crne boje,promijenim boju fonta i stavim da printa u plavoj i dalje neće.Otišao sam kupiti novu EPSON boju i umetnuo je u printer i sve 5 ali kod svakog paljenja printera piše mi da nema boje a ja kupio novu boju.Marka printera je EPSON Stylus Sx105,čak sam i ponovno instalirao drivere i opet ista stvar.Molim vas pomoć

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji OS imaš?Ja imam isti printer s kojim sam imao slične probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: PROBLEM sa Printerom Epson
draž kaže...

Koji OS imaš?Ja imam isti printer s kojim sam imao slične probleme.

Win 7 64bit

16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Win 7 64bit

To bi mogla biti tvoja krivica.

Da li si, nakon što si promijenio boju, izabrao u opcijama printera da si umetnuo novu boju?

15 godina
protjeran
Ne,kako se to radi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
Ne,kako se to radi?

Uđi u neki program tipa Microsoft Word, idi pod ISPIŠI, zatim na SVOJSTVA PISAČA, pa MAINTENCE i izaberi INK CARTIGE REPLACEMENT.

15 godina
protjeran
VeX7 kaže...
zgsolja kaže...
Ne,kako se to radi?

Uđi u neki program tipa Microsoft Word, idi pod ISPIŠI, zatim na SVOJSTVA PISAČA, pa MAINTENCE i izaberi INK CARTIGE REPLACEMENT.

Ok,hvala na savjetu.Samo kad odem ne prikazuje mi printer,možda zato što je zgašen ili?
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
Ok,hvala na savjetu.Samo kad odem ne prikazuje mi printer,možda zato što je zgašen ili?

Logično Namigiva

15 godina
protjeran

Upalio sam printer no u wordu mi ga ne prepoznaje.Što da radim?Molim vas pomoć!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Due to a communication problem, you cannot replace the ink cartridge by using your computer. Check all connections and make sure all devices are on.
However, it is possible to replace the cartridge by using the printer's Stop button if the ink cartridge is already expended. See the online manual for instructions.

When the printer is used on a network, you may not be able to replace the ink cartridge by using your computer.

Ovo mi pise kad kliknem da replaceam boju u printeru!Uspio sam enableati da mi prepozna printer.Sad dal printer mora biti upaljen ili zgašen dok se taj ink replacement dogadja ili je problem u necem drugom!Printer mi treba za skolu hitno!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

*BUMP*

Molim vas pomoć!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas problem sa komunikacijom sa printerom. Restartj sve i onda probaj.

:)
15 godina
neaktivan

Možda ti drajveri stvaraju probleme.Jesi skinuo drajvere sa Epsonove stranice na internetu ili od negdje drugdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ovako driveri su svi pobrisani i instalirani su nanovo sa službene EPSONOVE stranice,ali problem je što printer pokazuje da nema boje a ima jer sam stavio glanc novu crnu boju i to što kad kliknem da isprintam neki dokument ne događa se ništa!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice