Problem s prikazom!

poruka: 8
|
čitano: 1.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Problem s prikazom!

Evo ovako

kad igram BF:BC2 neke stvari u određenoj virtualnoj daljini pogleda(otprilike 30 metara) stvari nema, mslm kuce stoje, ali npr. kutije,sjene i to sve se pojavljuje kad se krećem, ja sam mislio da je to bug do igre, dok nisam zaigrao cod4, tamo isto to,mapa Vacant, i one kutije po podu se pojavljuju, nezz sta da radim, do nedavno je sve normalno radilo, molim pomoć.

Nisam nista radio, samo sam overclockao malo grafu i promijenio nekoliko 3D opcija, ali kad sam sve vratio na default, isto je to, molim pomoć!

I will pwn you in real life :P

0 1 hvala 0
16 godina
Problem s prikazom!

Kad odrasteš,naučit ćeš...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem s prikazom!

a dajte, dali možete pomoći ili ne? nemojte mi s*ati tu nesto, trebam pomoć!

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Problem s prikazom!

http://en.wikipedia.org/wiki/Anisotropic_filtering

Ili su primjenio opcije u samim driverima ili u igri...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 21:21 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s prikazom!

Lijepo ti čovjek kaže, nesere ništa..

Detail distance ti je namješten na neku nižu postavku pa ti zato prikazuje objekte(view distance je na višoj postavci) bez detalja.

Lijepo kolega kaže, nauči pa nećeš ispitivati.

Forum je tu da se pokaže i nauči, samo budi pristojan. {#}

EDIT: pretece me kordy :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 21:25 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem s prikazom!

hvala na pomoći, ali ingame mi je af na 8x, tako da neznam di da promijenim u grafičkim opcijama, na grafičkoj?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem s prikazom!

Dali je to pod 3D options, na antistropic filtering? meni je bilo tamo namjesteno na 2x, pa mozda zato, svejedno hvala na pomoći ;)

I ispričavam se zbog onoga gore, bio sam malo živčan, oprostite ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s prikazom!

U driverima namjesti da se koriste postavke igre/aplikacije gdje god je to moguće, i ako ti je kompjuter dovoljno snažan u igrama podigni razinu detalja i draw/view/detail distance koliko ide. Ako bude trzalo smanji malo. Grafu slobodno OC-aj da bi dobio dodatne performanse.

To sto ti nevidis u daljinu nije kvar nego to postavke u igri odredjuju. Anti-aliasing i antistopic filtri nisu krivi za to sto nevidis daleko. Oni služe da bi se predmeti u blizini izgladili, i da nebi bilo naglih prijelaza u boji i sl.- u biti da bi sve izgledalo sto stvarnije. Za to sto nevidis, kazem, povecaj   draw/view/detail distance i sve bi ti trebalo biti lijepo :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice