Problem pri paljenju

poruka: 4
|
čitano: 1.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem pri paljenju

Samsung crt 17 ekran

radeon 4850 toxic ( standardni clock)

windows 8x64

Znaci palim komp, i samo beeeeep bip bip bip, i ekran se ne pali.

Ugasim komp, istekam kabal iz graficke , upalim komp , ( ne pisti ) ustekam monitor u grafu i radi normalno ?

p.s. nasao sam nesto da je moguci daemon tools , i avast, deletao sam ih oboje , ako jos netko nesta zna nek napise , hvala.

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 4:41 (g3arv8).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem pri paljenju

provjeri na netu ili u manual-u sto ti ovi beepovi znace mislim da bi bilo najbolje za pocetak napraviti jednostavno memtest da iskljucis rame jel znaju tako zezat nekad pa onda ako su u redu nastaviti dalje testirat..

BTW-napisi koja konfa koja je ploca (napajanje*) itd.

13 godina
Problem pri paljenju

http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&m=M2N-E%20SLI&p=1&s=24&os=&hashedid=NJ8fkR6ufRM9XvFC&no=978

tu pise o 1 long 3 short, btw imam ASUS M2N-e 570 ultra, Spire 550W , Kingmax ddr2

Sinoc sam je odmah izvadio , ispiro ( mada je cooler bio cist ) ali sam ponovo prebrisao konektor koji ulazi u maticnu , i ispirio pcie konektor na maticnoj , drugo paljenje od sinoc za sad normalno

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem pri paljenju

Beep inače znači kao upozorenje da neki dio na računaru nedostaje ili nije pravilno uključen. Pokušaj RAM izvaditi i onda samo vratiti na mjesto gdje je bio (ako ne uspiješ napraviti drugačije).

Hvala.

anno
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice