Problem s paljenjem računala

poruka: 7
|
čitano: 2.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bok :) znači ovako računalo staro tri četiri godine, kad ga spojim kablom za struju vidim da napajanje radi jer mi svijetli iza prekidač 0-1 i sad kada stisnem gumb za uključivanje ne reagira, provjerio sam jel sve uključeno unutra, jel dobro spojeno, čini se sve uredu. Možete li mi reći u čemu bi to mogli biti problemi, unaprijed hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako ništa ne radi onda provjeri prvo najosnovnije -> kabel od napajanja. Ako nije do njega onda provjeri napajanje. ako nije do njega provjeri matičnu

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 10:19 (Immartu).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

hvala na savijetu s matičnom, pošto sam ubrzo shvatio da nije do kabela, nabavio sam drugu matičnu i složio, sad se on pali. Ispočetka nije htio ic dalje od onoga "start windows normally" pa sam premjestio jumper sa ulaza 1 2 na 2 i 3. Napokon je upalio bios prebacio sam da mu je primarni boot dvd rom i pokrenuo windows i sad krene sve uredu kako bi trebalo bit krene prebacivat windowse, sta on vec radi, ali se racunalo samo od sebe ugasi i probo sam dva puta opet se ugasi :( znas li mozda u cem je sada problem ? hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj s drugim napajanjem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

poštovanje

imam problem prilikom paljenja kompjutera

ako ugasim kompjuter ,a ne isključim prekidač struje prilikom paljenja ne pokreće se disk ,samo kad pritisnem reset upali normalo

a ako isključim prekidač struje onda upali normalo

ima li tko kakav savjet

unaaprijed hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nisam te niš skužil .... paljenje/gašenje ????

I zakaj nisi otvorio svoju temu,negu se javljaš u ovu iz 2012. ????

Koja konfiguracija ???? detalji ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem s paljenjem računala
nbdy32 kaže...

https://forum.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problem-jos-jednim-novim-racunalom/279818.aspx?page=0&jumpto=6292505&sort=asc&view=flat

Kolega je pitao u još jednoj temi, tamo smo mu dali neke preporuke pa se slobodno pridruži i ti.

ps. slažem se da je trebao otvoriti novu temu za svoj upit.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice