Problem oko paljenja računara, 100x ga restartujem

poruka: 7
|
čitano: 1.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ovako, pokvarila mi se grafička i u servisu su mi je izvadili oborili i podigli sistem i rekli da monitor uštekam u gornji dzek, ali od tada kada želim da uključim računar moram ga 100 puta restartovati, palim računar po 45 minuta :S Kada ga palim ne izbacuje ništa posebno, sve je kao prije sa tim da samo izbaci ono "Press F5..." i "Pres F11..." pa čekam čekam čekam i onda izbaci one konfiguracije (ili šta je to već) ali i tada se posle toga ne polavljuje ono "Windows XP" pa da učitava ono, računar mi se samo upali kada se odmah nakod pojavljivanja ovog' "Press F5..." i " Press F11.." pojave one konfiguracije. Molim vas za pomoć :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem oko paljenja računara, 100x ga restart
Messii :P kaže...
Ovako, pokvarila mi se grafička i u servisu su mi je izvadili oborili i podigli sistem i rekli da monitor uštekam u gornji dzek, ali od tada kada želim da uključim računar moram ga 100 puta restartovati, palim računar po 45 minuta :S Kada ga palim ne izbacuje ništa posebno, sve je kao prije sa tim da samo izbaci ono "Press F5..." i "Pres F11..." pa čekam čekam čekam i onda izbaci one konfiguracije (ili šta je to već) ali i tada se posle toga ne polavljuje ono "Windows XP" pa da učitava ono, računar mi se samo upali kada se odmah nakod pojavljivanja ovog' "Press F5..." i " Press F11.." pojave one konfiguracije. Molim vas za pomoć :)

Za početak ama baš uvijek moraš napisat kakve konfiguracije imaš a ovako nismo vidoviti Milan.

14 godina
neaktivan
a da tocno napises sta kazu poruke?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
Brate nema poruka nikakvih, ništa, kao i prije kvara sve isto počinje, ako imaš XP restartuj ti komp pa vidi šta mi izbacuje a šta ne, jer ja ako ga restartujem neću ga skoro upaliti :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
a konfiguracija? jel mozes uci u safe mode?
14 godina
neaktivan
Pa mogao bih ući u safe mode kada bi mi računar normalno radio :S Pokušao sam da reinstaliram sistem ali neće :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
onda je vjerojatno maticna u pitanju...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice