Problem s nečim, s čim???

poruka: 10
|
čitano: 1.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, počelo je s kojekavim pištanjem prilikom dizanja sistema, 4-5 nekad 10 sekundi bi beep-beep..

kada bi si digo sistem, sve je radilo normlano, nakon nekih pola sata komp bi jednostavno poludio, kao da je uključena tipka za lijevo na tastaturi.. Jer kad držim stisnuto na  prozoru, on bi se micao u lijevu stranu, kad bi mi bio otvoren neki meni sve bi se vrtilo na lijevu stranu, točno ko da je tipka stisnuta, a nije i nema veze sa tastaturom.. tako da prepostavljam da je nešto drugo ali me interesira na što bih prvo trebao obratit pozornost

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s nečim, s čim???
snegi kaže...

Ovako, počelo je s kojekavim pištanjem prilikom dizanja sistema, 4-5 nekad 10 sekundi bi beep-beep..

kada bi si digo sistem, sve je radilo normlano, nakon nekih pola sata komp bi jednostavno poludio, kao da je uključena tipka za lijevo na tastaturi.. Jer kad držim stisnuto na  prozoru, on bi se micao u lijevu stranu, kad bi mi bio otvoren neki meni sve bi se vrtilo na lijevu stranu, točno ko da je tipka stisnuta, a nije i nema veze sa tastaturom.. tako da prepostavljam da je nešto drugo ali me interesira na što bih prvo trebao obratit pozornost

Moguce da imas neki virus... Si probao digniti windows..??

17 godina
neaktivan
snegi...

koji bios ti je (prozivodjac?)

vrlo vjerojatno je problem u jednom od modula memorije...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
snegi...

koji bios ti je (prozivodjac?)

vrlo vjerojatno je problem u jednom od modula memorije...

jbt da.. na to sam potpuno zaboravio...

15 godina
neaktivan

sumnjam da je ikakv virus, jer imam ovog avasta koji mi je sprječavao na što god sam naišao, jedino ak nije što propustio.. ali izvrtio sam i sve je čisto...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
... mozes mi napisati koji bios imas... i koliko je tocno beep dug (uzmi sat i mjeri) ili se sastoji od recimo jednog dugog beepa, 1 kratki... i slicno...
15 godina
neaktivan

Mislim da ti se istrošila ona mala baterija na matićnoj. Probaj je zamijeniti ili stavit novu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

morat ću startat komp pa ću reć..

al meni ovako po zvuku sve je to isto jedino što varira duljina.. kratki su beepovi i moram priznat da ja baš ne vidim razliku oko toga.. al bum ga sad resetiro

15 godina
neaktivan

sad nije pištao hehe.. a ovaj bios je intelov a sad nemrem ni uć u njega..

ne znam...

17 godina
neaktivan
bios ne moze biti intelov... ploča moze biti intelova...

... vjerojatno je problem u memorijskim modulima... (testing memory) sto moze biti nekad obfucirano... kao recimo sada...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice