Problem modema u bridge modu..

poruka: 2
|
čitano: 725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!

Ovako, mi smo doma priključeni na B. Net i od njih imamo router Thomson TWG850-4. Pošto taj router ima jako slabi wireless signal, htio sam iskoristit stari router D-Link 2640R tak da ga žicom spojim na ovaj glavni router od B. Neta i da ovaj isto šalje wireless signal u drugoj sobi.

E sad, pošto sam spojio i stavio u D-Link da bridga ovaj glavni router, ispočetka par sati se činilo da je sve u redu. No kasnije nakon što spojim, recimo mobitel, na taj D-Linkov router, promet ide jedno 4-5 minuta i onda, iako piše da je spojen, više ništa ne učitava, tj. prometa nema. Nakon što se s mobitelom odspojim od D-Link routera i ponovno spojim, opet mogu surfat i to opet 4-5 minuta. Ko da dolazi do neke granice. I promet je uglavnom sporiji nego kad se spojam na glavni router.

Probao sam dosta opcija, klasični bridge pa isključim DHCP, ili da D-Link router stavim da zove Static IP Getaway od ovog prvog modema s tim da sad uključim DHCP (koji je naravno izvan ranga prvog modema) al uvijek se javlja isto. Nisam previše prčkao po naprednim postavkama (VPI...i tome slično) no kolko sam čitao u tome nebi smjelo bit problema.

Jel bi znao netko u čemu je problem? Il je D-Linkov router za bacit niz provaliju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bačeno niz provaliju. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice