Problem s mikrofonom/snimanjem zvuka

poruka: 4
|
čitano: 3.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo ovdje sam postao temu, al nisam imao bas srece: http://www.forum.hr/showthread.php?t=704150

Dakle uspio sam sad prije par min poboljsat mic, nekako sam nasao pod enhancement ono u decibelima, bilo je na 30 db. smanji sam do kraja, i sad kad pricam sa frendom on mene odlicno cuje, nema krcenja, suma itd. Al sada kad sam to smanjio, ja njega skoro pa necujem, i zvukovi u igrama i dalje cudni, npr. zvuk pucanja u cod 4 sasvim drugaciji itd. Dali netko ima rjesenje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s mikrofonom/snimanjem zvuka
randomnick kaže...

Evo ovdje sam postao temu, al nisam imao bas srece: http://www.forum.hr/showthread.php?t=704150

Dakle uspio sam sad prije par min poboljsat mic, nekako sam nasao pod enhancement ono u decibelima, bilo je na 30 db. smanji sam do kraja, i sad kad pricam sa frendom on mene odlicno cuje, nema krcenja, suma itd. Al sada kad sam to smanjio, ja njega skoro pa necujem, i zvukovi u igrama i dalje cudni, npr. zvuk pucanja u cod 4 sasvim drugaciji itd. Dali netko ima rjesenje?

Napisi normalan post u kojem se sve razumije i gdje se vidi koje programe si koristio i kako. Ovako odokativno ti nitko nece pomoci.

Ofc.
18 godina
neaktivan

Prvo ucini ovako:

1. U Start meni utipkaj Microphone ili Mikrofon (kako je vec na hrvatskom)
  2. U carobnjaku za stelanje mikrofona kompletiraj sve korake

Zatim idi u Control Panel\Hardware and Sound >> Manage audio devices i pobrini se da nemas ukljuceno Microphone Boost ili Enhancements. Isto tako smanji nivo odnosno osjetljivost mikrofona kao sto je na slici.

Iskljuci sva pojacanja i efekte Iskljuci sva pojacanja i efekte
Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 16:28 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e pa majke ti proba san. nemogu govorit ono u setup sta mi pise jer se moran derat ko idiot. a sto je najbolje on me i nekuzi. Nevalja mic bolan neznam nesto je zada oslo u kur** na maticnoj. a enhancement kad iskljucim, onda se mic dobro cuje, al onda ja jako jako slabo cujem...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice